Uncategorized

Zašto ukazanja u Međugorju traju toliko dugo (odgovara vidjelica Mirjana)

Sutra 18.03.2023.g. će se brojni vjernici okupiti kod Plavog Križa u selu Bijakovići, župa Međugorje, iščekujući godišnju poruku Kraljice mira Mirjani… Za sve koji se pitaju zašto traju toliko dugo, preporučamo pročitati Mirjanin odgovor

Vidjelica Mirjana DragićeviĆ-Soldo imala je svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. godine. Na tom posljednjem svakodnevnom ukazanju Gospa je, povjerivši joj desetu tajnu, rekla da će joj se ukazivati jedanput godišnje, i to 18. ožujka. I sutra će se tako u Međugorju okupiti mnoštvo iščekujući godišnju poruku Kraljice mira, oko 14 sati kod Plavog Križa. A za one koji se pitaju zašto ukazanja u Međugorju traju toliko dugo, izdavajamo jedan kratak odgovor iz jednog Mirjaninog intervjua, prenosi book.hr:

«Gospa nas priprema i na kraju ćemo shvatiti . Ako netko želi pronaći nešto što nije dobro u Međugorju, lako će to pronaći, no ako vaše srce samo ovo traži, bilo bi bolje da ostanete kod kuće.

Neki ljudi ne razumiju živote nas vidjelaca, mi smo poput svih ostalih. Sa svojim križevima i svojim problemima. I mi se moramo moliti za sebe i svoje spasenje kao i svi. Važno je obratiti se Bogu. Ovdje smo na Zemlji svi isti. Svaka molitva istom glasnoćom dopire ka Nebu. Otvorite svoje srce, pustite Gospu da uđe. Ne gubite vrijeme na stvari koje nisu važne. Otvorite svoje srce samo za molitvu“.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button