HumorVideo

(VIDEO) MOSTAR: Je li moguće da su ovo krivci za krađu kipa Brucea Leea?

Nestanak kipa Brucea Leea iz mostarskog parka izazvao je brojne reakcije u lokalnoj zajednici, ali i na društvenim mrežama.

U ponedjeljak večer građani Mostara zapalili su svijeće na mjestu nestale statue Bruce Leea u parku Zrinjevac.

Još uvijek nema jasnih odgovora o tome što se dogodilo s ovim kultnim simbolom parka. Neslužbeno smo doznali kako gradske službe nisu zadužene za uklanjanje kipa, a naknadno je u MUP stigla i prijava o nestanku kipa.

Građanin iznenadio otkrićem oko toga tko su mogući krivci za nestanak kipa

Nakon što je kip Brucea Leeja nestao iz mostarskog parka Zrinjevac u ponedjeljak su se oglasili i iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije iz kojega kažu “da je kip podesnim alatom s postolja prepilan i ukraden”.

Kip filmske zvijezde i kung fu majstora Brucea Leeja nestao je u noći na nedjelju iz parka Zrinjevac u koji je postavljen 2005. godine.

Kako kažu iz županijskog MUP-a, PS Mostar Centar u nedjelju je prijavljeno da je iz parka Zrinjevac u Mostaru otuđen kip Brucea Leeja.

“Patrola policije je na licu mjesta utvrdila ja je od strane nepoznatog počinitelja, ili više njih, podesnim alatom s postolja prepilan i otuđen navedeni kip”, ističu iz policije i dodaju da je izvršen očevid.

Jedan građanin je u stilu Sherlocka Holmesa sumnju sveo na dvije osobe. Više u video prilogu:

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button