Izbor uredništva

Tko kaže da Tomašević i koalicija koja vodi grad Zagreb nisu reagirali na vaterpolsko svjetsko zlato

Umjesto svečanog dočeka na Trgu s navijačima, Tomašević je dan poslije primio vaterpoliste u Palači Dverce, gdje im je dao i medalje grada Zagreba

Nikakvi svečani dočeci vaterpolista u Splitu i Dubrovniku ne mogu grad Zagreb spasiti od sramote i činjenice da su tamo na vlasti frustrirani ekstremni ljevičari opasnih namjera, koji motaju tko zna što i mrze sve što u sebi sadrži nacionalni naboj, ponos i uspjeh. Lijevo ili desno, dovesti na vlast u glavnom gradu Hrvatske, nesposobne ljude koji ne podnose ništa hrvatsko, politički je eksces i anomalija, kakva se više nikada ne smije ponoviti.

Umjesto svečanog dočeka na Trgu s navijačima, Tomašević je dan poslije primio vaterpoliste u Palači Dverce, gdje im je dao i medalje grada Zagreba. Bio je to bijedan PR pokušaj da se umanji šteta nastala nakon opravdane reakcije medija i javnosti, međutim, taj pokušaj nije uspio, već se Tomašević dodatno razotkrio, glumata nekog vožda, a zapravo je ljudska i politička nula.

Nakon ovog debakla na svom Facebooku se oglasio politički analitičar Ivica Granić čiju objavu prenosimo u cijelosti:

Tko kaže da g. Tomašević i koalicija koja vodi grad Zagreb nisu reagirali na vaterpolsko svjetsko zlato.
Za one koji ne znaju, žurno su poslali službenu čestitku, plus večeras će bandićeve fontane biti u bojama hrvatske zastave.
Obzirom da zlatni momci često pjevaju hrvatske pjesme a niti jedan se nije izjasnio kao gay, zar je to malo?!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button