Domovina

VIDEO: BUJICA EKSKLUZIVNO OBJAVILA PRVE KADROVE IZ SEDLAROVA FILMA O TUĐMANU!

KEVIN SPACEY U OBRAČUNU S CRNIM, ZELENIM I ŽUTIM VRAGOVIMA: Pogledajte kako je dvostruki oscarovac “skinuo” Franju Tuđmana!

Da je Kevina Spaceya u Zagreb doveo Frljić i da je glumio Tita, sigurno ga ne bi napadali – izjavio je u Bujici, na Z1 televiziji, redatelj Jakov Sedlar, a u eter je po prvi puta pušten insert iz filma ‘Bilo jednom u Hrvatskoj’, u kojem dvostruki oskarovac glumi dr. Franju Tuđmana – i to poznati govor iz zagrebačke zračne luke o crnim, žutim i zelenim vragovima…

Osim o Tuđmanu, Sedlar je govorio i o Putinu: – Sličniji je Staljinu nego Hitleru! Putin je staljinist i pokušava obnoviti stari komunistički imperij! Putinove priče o “denacifikaciji” Ukrajine obična su glupost – tvrdi poznati hrvatski redatelj:

– Zašto je ruska vojska u Kijevu i Harkivu oštetila spomenike Židovima, koji su stradali tijekom holokausta? Kakva je to borba za “denacifikaciju” kada bombardiraš Babi Yar, mjesto na kojem su Hitlerovi nacisti, u samo dva dana, ubili 33.771 Židova?! Osim toga, kod nas se brzo zaboravilo da je Staljin bio antisemit i da su komunisti progonili Židove radi otimanja imovine… Pa, zar nisu i u Hrvatskoj Titovi komunisti sebi uzeli židovske stanove, u kojima i danas mnogi od njih žive ili su ih nasljedila njihova djeca?!

Žestoko je prozvao Srpsku pravoslavnu crkvu, čija ‘sveštena lica’ mole za ruske okupatorske vojnike: – SPC je više militantna, a mnogo manje vjerska organizacija. Oni s ekumenizmom imaju veze isto kao i komunisti s vjerom u Boga!

Jakov Sedlar smatra da Putin sigurno ne bi stao na Ukrajini, kada bi je uspio okupirati: – Agenti Moskve vrlo su aktivni i na našim prostorima, od medija nadalje… Kada vidimo ponašanje Srbije, njihove crkve i Milorada Dodika u “RS”, posve je jasno da su oni u stanju ponovo isprovocirati sukob, no, moraju biti svjesni da bi se u tom slučaju dogodila neka nova Oluja!

Bujica je objavila i izjave vlč. Roberta Šretera, čija je župna crkva u zagrebačkim Šestinama, kako kaže, bila metom napada sotonista, a Jakov Sedlar je šokantni događaj, koji je uznemirio vjernike diljem zemlje, povezao s komunističkim mentalnim nasljeđem: – Komunisti su u poslijeratnim čistkama pobili 664 katolička svećenika. Progonili su i otrovali Stepinca, a danas njihovi unuci oskrnavljuju crkve i slave ”trovača “ kao neku celebrity zvijezdu! objavio je voditelj Bujice .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button