Domovina

HERMAN VUKUŠIĆ: Tomašević nije organizirao doček za prvake svijeta jer bi možda na bini netko zapjevao “Lijepa li si”

Dan kanije u Hrvatsku se vraćaju prvaci svijeta u vaterpolu, a “prosvjednici” koji čine aktualnu gradsku vlast im ne organiziraju doček

ZLATNA MEDALJA U SJENI KOMBINATORIKE SLUŽBENOG NARATIVA. Svega par dana nakon “prosvjeda” oporbe na Trgu sv. Marka glavnostrujaški mediji se stubokom lome od muke da “prosvjed” učine što brojnijim i uspješnijim, piše Herman Vukušić na svom Facebooku.

Pri tome neki od njih glorificiraju političku “žrtvu” Peđe Grbina koji, eto, po drugi puta prosi Možemo! i opet dobija “košaricu”. A sve to pod parolom kako je svima dosta korumpiranog HDZ-a i lopovske države. Pri tome SDP prešućuje sve svoje skandale dok je bio na vlasti, a Možemo! se ponaša kao da je Zagreb najčišći i najuređeniji grad u Europi.

Kao netko tko pokušava biti objektivan spram dnevne politike i znam nerijetko javno kritizirati kako premijera Plenkovića, tako i predsjednika Milanovića, mogu reći svoje mišljenje: Hrvatska zalužuje i treba bolju vlast, ali to nikako neće i ne smije biti ova bulumenta sa proteklog prosvjeda.

Evo samo jednog argumenta zašto: U vrijeme kada se u cijeloj Europi budi patriotizam, organizatori “prosvjeda” u svim svojim tisućama koliko ih je bilo, na isti ne donesu skoro niti jednu Hrvatsku zastavu!!!! Tako im je na “prosvjedu” glavni hrvatski grb bio onaj s omrženim bijelim poljem na krovu crkve ispred koje su cupkali, drečali i motali duvan?

Dan kanije u Hrvatsku se vraćaju prvaci svijeta u vaterpolu, a “prosvjednici” koji čine aktualnu gradsku vlast im ne organiziraju doček. Pogodite zašto? Ne zato jer su umorni od jučerašnjeg derneka, već zato što bi na taj doček došla puno veća masa ljudi na puno veći trg, noseći mnoštvo hrvatskih zastava, a možda bi netko sa bine zapjevao i “Lijepa li si“.

Nakon toga bi neostvareni pravnik i prodavačica petardi pali u drugi plan i ne bi mogli već po drugi dan zaredom prodavati svoje bajke o premijerskim funkcijama i točkastoj vlasti.

Ono što duboka drżava koja uistinu stoji iza subotnjeg “prosvjeda” dobro zna i na sve načine pokušava spriječiti, jest da u Hrvatskoj također vrlo brzi dolazi vrijeme patriota i domoljuba, a u što se može uvjeriti svatko onaj tko samo čita komentare glavnostrujaških tekstova koji ovih dana slave “prosvjed”.

Unatoč organiziranim leftardskim trolovima u svim tim komentarima velika većina građana shvaća o čemu se ovdje uistinu radi – skupu anacionalnih fejkera koji žele oživiti najcrnji državni komunizam koji su ratom izgubili, a sve to pod patronatom globalističke internacionale.

U svemu tome naše su “zlatne barakude” ispale kolateralne žrtve političke kombinatorike i medijskog manipuliranja javnim mijenjem, zašto sve one sa subotnje bine Može! biti sram

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button