Izbor uredništva

Dok pišaju po nama, uvjeravaju nas da pada kiša…

Policija je jučer primila dojavu da je u centru Zagreba, u Draškovićevoj ulici, došlo do masovne tučnjave više nepalskih državljana. Snimka tučnjave proširila se društvenim mrežama.

Neki mediji javljaju da se radilo o obračunu Nepalaca jer je jedan Nepalac pokušao silovati Nepalku. Silovateljsko smeće nakon ćorke, nogom u pak tamo odakle je došao, a ovi ostali i nisu postupili loše. Ako je to doista bio povod.

Primjećuje se međutim da mediji vrlo oprezno izvještavaju kad su migranti u pitanju. Domaćim medijima je puno draže prozivati i blatiti svoj narod.

Ni jedan hrvatski medij nije objavio snimku migrantskog čopora koji napadaju ljude usred Zagreba. Zato nas jutarnji bombardira srcedrapateljskim člancima o jadnim izbjeglicama kao novim susjedima te potrebi masovnog uvoza te useljavanja istih takvih.

Smeća koja smatraju da Hercegovce treba otjerati istodobno radosno promoviraju uvoz muškarca iz Pakistana ili Maroka.

I za kraj, čestitamo građanima Zagreba. Napokon ste dio uljuđene i napredne Europe. Napokon možete ponosno reći da ste EUROPSKA METROPOLA. Napokon dijelite sve te vrijednosti za kojima ste toliko žudjeli

Uživajte. Dok razmišljate kojim kvartom, kojom ulicom i u koje doba dana smijete pustiti svoje dijete van.

One koji su vas na ovo godinama upozoravali jednostavno izignorirajte. A ako to ne možete, onda ih nazovite ksenofobima, islamofobima, kamenjarima…

Uskoro ćete plakati za Hercegovcima.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
stav.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button