Povijest

Na današnji dan umro je najveći zločinac nad hrvatskim narodom

Josip Broz Tito, bio je jedan od najvećih zločinaca 20. stoljeća i zasigurno najveći zločinac nad hrvatskim narodom. Iza Tita su ostale stotine tisuća ubijenih i stotine tisuća političkih zatvorenika, a povijesne istine pokazuju da je titoizam po svim svojim karakteristikama bio autoritativno-diktatorski režim, da su zločini njegova režima proizvod sustava i tvornica smrti a ne nesretni slučaj ili pogreška.

Iza sebe je ostavio masovne grobnice Hrvata i drugih neistomišljenika, kao što su Kočevski rog, Tezno, Macelj, Jazovka, poslijeratni Jasenovac, Huda jama, Bleiburg i Križni put i drugi na kojem je oko pola milijuna razoružanih hrvatskih vojnika, civila, žena, djece ubijeno, masakrirano, zaklano i bačeno u jame.

Stratište hrvatskog naroda 1945.g. i nakon, od partizana i četnika (Hrvatska i BiH).

Inače upitno je uopće kada je “drug Tito” rođen i kada je umro, jer su komunističke vlasti manipulirale tim datumima za svoje političke potrebe.

I danas imamo Titove nasljednike, koji vladaju već više od 25 godina. Desetljećima su komunisti brusili zlatni okvir oko svoga dragog vođe. Činili su to jednako poslušnim i prestrašenim medijima, kao i Golim otokom, Starom Gradiškom i sličnim lijepim mjestima kako bismo mi, narod, za sav život zavoljeli „dragog vođu naroda i narodnosti”.

Danas postoje mnoge knjige, feljtoni i članci u kojima čak i njegovi najbliži „drugovi” (Koča Popović, Mijalko Todorović) svjedoče o njegovoj psihopatskoj hladnokrvnosti ubijanja. Iako prema dostupnim dokumentima nije ubijao svojom rukom, uživao je gledajući ubijanje ili rezultate zločina kao što su unakaženi leševi oderane kože i slične gadosti. Osobno je zapovjedio da se iz bolnice Rebro ukloni „hrvatska ranjenička đubrad”, jer je načuo da su najteži ranjenici u prvom valu „čišćenja” bili pošteđeni. Tako je Tito postao preteča kasnijeg četničkog krvoloka Veselina Šljivančanina i njegovih „drugova” poznatih po Ovčari.

Nabrajanje gadosti tog bolesnog nasilnika uzelo bi previše prostora, ali svi oni zajedno doveli su ga na 10. mjesto svjetske rang-liste masovnih zločinaca koju je sastavio njemački list „Bild”. Ima i drukčijih rang-lista raznih autora, ali „drug Tito” je svugdje vrlo visoko u društvu „najvećih” – Staljina,Hitlera,Mao Ce Tunga, Pol Pota i sličnih. 

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button