Zanimljivosti

HDZ Makarska o Miri Bulju:”Pametan čovjek moramo priznati…”

”HDZ Makarska me hvali zbog mog poteza da Grad Sinj sudjeluje u organizaciji biciklističke utrke CRO RACE.

Slažem se s njima da smo kao vodstvo Grada Sinja napravili dobar potez za Sinj i njegovu promociju, ali me zanima što će na ovu njihovu poruku reći sinjski HDZ i hoće li makarski HDZ dobiti po prstima od Središnjice .

Uglavnom, lijepo je vidjeti kad i konkurencija prizna da radiš dobar posao .

P.S. Sad imam i napismeno od HDZ-a da sam pametan čovjek ” komentirao je Miro Bulj objavu HDZ-a Makarska koji su kritizirali gradonačelnika Makarske zbog odbijanja sponzorstva utrke CroRace. Njihovu objavu u kojoj su pohvalili Miru Bulja donosimo u nastavku.

Drage sugrađanke i sugrađani, gledajući ovih dana vijesti i sportske kanale bilo je nemoguće ne primijetiti da su se svi novinari javljali uživo sa ovogodišnje biciklističke utrke CRO RACE. Nekada je Makarska bila važan dio te utrke te imala posredne, a i neposredne koristi od utrke i njene marketinške kampanje. Ove godine nažalost ništa od toga. Naime, gradonačelnik Paunović je odlučio da ga ta sportska manifestacija ne zanima i da od nje Makarska nema koristi. Gradonačelnik Paunović je stoga potrošio 8 puta više novca na teniski WTA turnir koji su gledali pioniri iz komiteta, a koristi su nažalost imali samo zamjenica Antonia Radić i on.

Direktor utrke CRO RACE gospodin Vladimir Miholjević je kao i svake godine ponudio Gradu Makarskoj sudjelovanje u organizaciji utrke, no nakon održana tri sastanka, Paunović je odlučio da nema koristi od utrke i odbio ih. Naše odbijanje utrke gradonačelnik Sinja je dočekao širom otvorenih ruku, pametan čovjek moramo priznati. Bulj je vidio korist za grad Sinj u organizaciji utrke, a nije vidio u bivšoj voditeljici redara koju mu je Paunović htio dati na posudbu. Tako je to, Bulj je pametniji od Paunovića, kad ne može Makarska može Sinj.” naveli su u objavi .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button