Izbor uredništva

TEORIJE ZAVJERE ili…:Kako smo od corona virusa došli do corona diktature?

Danas se možemo pitati kako smo od corona virusa došli do corona diktature? Kako smo sa dva tjedna karantene došli do dvije doze obveznog neprovjerenog genetskog koktela? Teoretičari zavjere će vam odgovoriti: Prema planu!

Zavjera ili urota u pravilu podrazumijeva konspirativnu skupinu s jasnim interesima i ciljevima, a označava radnju usmjerenu ka zataškavanju stvarnih činjenica nekoga djela ili radnje koja nije u skladu sa zakonom, propisom ili uobičajenim stavovima zajednice.

Nakon ubojstva John F. Kennedy-a 1963., CIA je željela pod hitno ušutkati sve koji su sumnjali u rezultate istrage i smišljen je pojam „Teorija zavjere“. Taj pojam se koristio da bi svakom laiku dao argument, alat ili oružje da odgovori ljudima koji su propitkivali, koji se nisu slagali sa izjavama vladajućih struktura ili glavnim medijima.

Taj pojam je postao izuzetno jako oružje za demoraliziranje pojedinaca koji su tako i tako teško plivali u strujama laži i urota. Uspjeh je bio postignut, a „alat“ spremljen za buduću upotrebu. Teoretičari zavjera ipak nisu potpuno nestali i nastavili su propitkivati i tražiti odgovore na koje politika, mediji pa i struka nisu davali zadovoljavajuća objašnjenja.

Teoretičari zavjere su imali pune ruke posla pa je prvo službeno izvješće o ubojstvu JFK ipak odbačeno, Nixon-ov Watergate se odupirao nešto duže od dvije godine, ali je na kraju ipak postao istina. Pandemija svinjske gripe proglašena je 2009. i ukinuta 2010. nakon što je dokazano da je lažirana. Takvih primjera teorija zavjere ima stotine samo unatrag 50 godina.

Danas se možemo pitati kako smo od corona virusa došli do corona diktature? Kako smo sa dva tjedna karantene došli do dvije doze obveznog neprovjerenog genetskog koktela? Teoretičari zavjere će vam odgovoriti: Prema planu!

Naime, i prije proglašenja pLandemije protagonisti iste su objavili svoj naum na Eventu 201. Tamo je sve detaljno opisano, a naglasak ove Covid pandemije je bio na CENZURI! Sve prijašnje zavjere su propale jer je istina pobijedila. Ovaj put istina se ne smije saznati! U Hrvatskoj je pandemija počela 17. ožujka 2020. kada je premijer Plenković pozvao sve glavne medije na tajni sastanak i uveo CENZURU za one drugoga mišljenja i jednoumlje na istinu o Covidu koji su preplavili državno subvencionirane medije javne ili privatne.

Kao i u svakoj do sada poznatoj zavjeri, trebalo je obeshrabriti BORCE ZA ISTINU, a onima drugima dati savršeni odgovor na sva pitanja. Stari provjereni alati su ponovno u primjeni: teoretičari zavjere, u korona krizi su dobili usko profilirana imena: antimaskeri, antivakseri i sl. Ipak, svaki korak ove pLandemije su „teoretičari zavjere“ unaprijed najavili odnosno upozorili na njih.

U početku su ismijani, a kasnije su se ti događaji ipak ostvarili. Nije li vrijeme da ugasimo TV, počnemo slušati ljude oko sebe, objave na društvenim mrežama i zatražiti pravu ISTINU od hrvatskih javnih medija i dužnosnika koji se plaše zvonjave na vratima svojih stanova nekolicine ljudi. Zamislite kako se tek plaše mase!

U današnjoj stvarnosti teoretičari zavjere više ne postoje jer su zavjerenici sami objavljuju na velikim forumima što će i kako napraviti. Veliki reset je do detalja razrađen, plandemija mu je sastavni dio kao i širenje masovne psihologije straha putem totalitarizma i spasenja u isto vrijeme. To su onih 1% koji imaju 90% bogatstva Svijeta. Novac im daje osjećaj božanske moći na Zemlji jer njime mogu dobiti sve.

Zato im se ne smije dopustiti da kontroliraju središnje banke, emitiraju svoje valute i da ukinu potpuno gotov novac. Sreća je da na Zemlji još uvijek postoji određeni broj suverenih zemalja koliko god tko to dovodio u pitanje. Rim se nije raspao zbog pobjede neprijatelja nad njim već se urušio unutar sebe u dekadenciji svih vrsta.Raduje ipak jedna poruka iz povijesti – da su sva carstva, imperatori i sile nestale jer su bile protiv čovjeka i protiv dobra koje na kraju pobjeđuje. No, za dobro i slobodu se moramo ipak boriti jer smo na pravoj strani i trebamo to samo sebi osvijestiti i povezivati se putem društvenih mreža.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button