Izbor uredništva

PRESSTITUCIJA: Mediji su klavijatura na kojoj vlast može svirati

Iznimno antihrvatski nastrojeni mediji i debelo financirani iz proračuna, organizirani u udruge i cehove pa čak i za stolom s njima u Slovenskoj 9, predstavnici presstitucije imaju dvojaku ulogu

Da ste me prije tri godine pitali koji krak partije smatram najotrovnijim, moj odgovor bi bio – udruge.

One su bile najočitiji oblik političke korupcije i razmjene novac – glas. Iako količina “branitelja” i njihovih udruga i dalje frapira, oporba je preuzela model i sada imamo sve više LGBT, queer, feminističkih, klimatskih

Danas ako me pitate to isto pitanje, odgovoriti ću da su najjači alat partije protiv naroda – mediji.

Iznimno antihrvatski nastrojeni i debelo financirani iz proračuna, organizirani u udruge i cehove pa čak i za stolom s njima u Slovenskoj 9, predstavnici presstitucije imaju dvojaku ulogu:

1. “Kritiziranjem” vlasti održati privid demokracije i biti ispušni ventil za frustraciju javnosti, kako bi se osiguralo da nema dugotrajnijeg i odlučnog otpora.

2. Gurati partijsku propagandu po nalogu koji im je dan, poput onoga na tajnom sastanku Plenkovića s urednicima 17. ožujka 2020. godine.

Danas u Hrvatskoj nema nečasnijeg posla ni veće moralne nakaze od prosječnog novinara koji za siću radi protiv vlastite zemlje i naroda, a za korporativne i ideološke interese globalista.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button