Izbor uredništvaVideo

Briljantan govor koji zbog svjesne obmane ne ćete čuti u medijima

Briljantan govor…Dr. Nada Jurinčić drži se Hipokratove zakletve i bez ikakvih kalkulacija govori istinu koju što zbog dubokog neznanja što zbog svjesne obmane ne možemo čuti u mainstream medijima. Briljantna dr. Nada Jurinčić gostovala je u emisiji “Antivirus”na Radio Braču.

DOK NE SHVATITE DA VIRUS ZNAČI OTROVNA IZLUČEVINA, DOK NE SHVATITE DA NIJE ŽIV I DA SE NE MOŽE UBITI, DOK NE SHVATITE DA SE NE MOŽE PRENIJETI PRIRODNIM PUTEM NEGO SAMO KAO OTROV KOJI VAM UBRIZGAJU INJEKCIJOM… DO TAD ĆETE PUSTITI DA VAS ŠAKA MEDICINSKIH MAFIJAŠA VOZA ŽEDNE PREKO VODE.

Briljantan govor – Dr. Nada Jurinčić

Briljantan govor koji zbog svjesne obmane ne možemo čuti u medijima www.crodex.net
dr. Nada Jurinčić – Zašto im treba prisilno obvezno cijepljenje?

Virus nije živi mikroorganizam nego nakupina molekula u proteinskoj ovojnici, nešto poput vreće za otpatke u kojoj se nalazi mješoviti otpad čije se porijeklo ne zna.

Virusologija nikad više neće biti laž u koju su je pretvorili laboratorijski plaćenici.

Virusologija će postati znanstvena disciplina o načinu na koji se tijelo sezonski čisti od nakupljenih otrova.

Virus koji su napravili u laboratorijima, cijelo vrijeme sugerirajući kako je on živ. Igraju se Boga. Ali, ja vam tvrdim kako medicina nije napravila novi život. To je uspjelo samo Bogu. Iz neživoga napraviti živo duhom života. Oni to ne znaju.

Pripravci koje daju ljudima i koje nazivaju cjepivima nemaju učinak cjepiva. Kao što vidite danas se Covid-19 vraća u valovima, još gore i gore. Ti pripravci nemaju učinak za koji vas uvjeravaju da imaju.

Skrivaju statistiku smrtnosti od tih pripravaka. Skrivaju, ali mi ipak surađujemo pa ću vam reći da moje kolege iz SAD pouzdani podatak vam daju. U ovoj godini u prvih šest mjeseci u odnosu na prvih šest mjeseci u prošle godine povećana je za 6000 posto.

Fotogalerija: U Zadru održan prosvjed 'Krik za slobodu' protiv  epidemioloških mjera: 'Želimo slobodu odlučivanja!' - RTL VIJESTI

Dakle, vrlo je važno poslušati emisiju kako bi shvatili cijelu pozadinu priče o pandemiji. Konačno nam je objašnjeno i kako radi respirator i ostale stvari koje će te imati priliku samo tu čuti.

VIDEO – dr.Nada Jurinčić – Emisija “Antivirus” – Radio Brač

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button