Izbor uredništvaVideo

Testiranje djece na Covid-19 je NAVLAKUŠA za roditelje

Testiranje djece na Covid-19 je NAVLAKUŠA za roditelje‼️ Testiranje djece na Covid-19 je obmana za roditelje‼️Testiranje djece na Covid-19 je muljaža za roditelje‼️

Dr. Nada Jurinčić, pedijatrica u mirovini s dugim pedijatrijskim stažom u Africi, koja se susrela s preko 30 pandemija i epidemija, PORUČUJE roditeljima, bakama, djedovima, hrvatskim građanima:“NE NASJEDAJTE na navlakušu i podučite djecu da ni pod koju cijenu ne preuzimaju u školi ni test za ponijeti kući ni ikakvu izjavu iz razloga što NE POSTOJI NIKAKVA ZAKONSKA ODLUKA NI OBVEZA ni ikakvo utemeljeno medicinsko uporište koje bi opravdalo testiranje djece.

Testiranje djece na Covid-19 je NAVLAKUŠA  za roditelje www.crodex.net

Hrvatska javnost se obmanjuju i pritom se ne snose nikakve posljedice. Što u zakonu nosi MANIPULACIJA S JAVNOŠĆU, informacijom koja je potpuno proizvoljna i koju pušta u javnost osoba koja nema nikakvih kvalifikacija niti može pokazati bilo što napismeno da ima u rukama temeljem čega bi pozvala roditelje da testiraju svoju djecu.

Ovo što je napravio dr. Fuchs je zapravo ulični postupak, koji nije nikako dostojan ono što jedan ministar mora imati.

Probni balon je pušten zato da bi se roditelje izmanipuliralo da to prihvate KAO NEŠTO što je njihova zakonska obveza na nešto što ima zakonsku težinu, nešto što nosi posljedice u slučaju da se ne izvrši, znajući pritom, da će jedan veliki broj roditelja POKLEKNUTI pred ovom sramnotnom MANIPULACIJOM, pa će potpisati papir da pristaje da se dijete testira kod kuće.

Dio te navlakuše je upravo to testiranje kod kuće, jer mnogi roditelji će ići linijom MANJEG OTPORA, a to oni znaju, to Radovan Fuchs zna.

Zašto žele testirati djecu na COVID -19? Zato da bi kreirali lažnu statistiku u školskoj populaciji. PCR test je alatka koja služi za kreiranje lažne epidemiološke slike. Zašto im je potrebno kreirati lažnu epidemiološku stastiku? Zato jer bez te statistike ne mogu krenuti na ono što zovu cijepljenje djece. Tebaju im brojke, treba im incidencija te bolesti koja je po statistikama svih zemalja svijeta ravna nuli.

Toplo preporučujem poslušati svaku riječ dr. Nade Jurinčić.

VIDEO – Dr. Nada Jurinčić – Testiranje djece na Covid-19 je NAVLAKUŠA za roditelje

https://youtu.be/LddQOBZL_KY

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button