Video

Poruke roditeljima koji su pristali na mobing svoje djece!

Poruke roditeljima…Dr. Nada Jurinčić, pedijatrica je u mirovini s dugim pedijatrijskim stažom u Africi, koja se susrela s preko 30 pandemija i epidemija. Ona je borac za očuvanje života naše djece.

“Roditelji, koji ste pristali na mobing svoje djece, vaša odluka da prihvatite protuzakonito i struci u cijelosti protivno tzv. testiranje vaše zdrave djece na Covid je jako pogrešno.

Tu pogrešku nikada nećete moći ispraviti i morat ćete kad tad položiti račune svojoj djeci.Kao pedijatrica ne mogu shvatiti vaše motive ni razlog za takvu vašu odluku.

U prvom redu testiranje zdrave djece je van zakona. Zar vam to ništa ne govori?

U drugom redu protivno je struci.

Kao treće taj test nema nikakvu dijagnostičku vrijednost, što znači da kao pozitivan ništa ne govori, isto tako kao i što negativan ništa ne govori. Zašto onda izlažete onda svoje dijete takvom postupku? Zar nemate onda potrebu sebi odgovoriti.

Konačno, uzimanje brisa je zadatak medicinskih profesionalaca. A vi ste preuzeli da to budete na svom vlastitom djetetu. Zašto?

Poruke roditeljima koji su pristali na mobing svoje djece!

Poruke roditeljima koji su pristali na mobing svoje djece! www.crodex.net

Podučite djecu da NE PREUZIMAJU TEST NITI IKAKVU IZJAVU. Jednostavno ne reagirajte. NE PREUZIMAJTE NIŠTA, NE POTPISUJTE NIŠTA‼️ Ništa vam ne mogu.

Samotestiranje djece nema nikakvog pravnog temelja niti postoji ikakva zakonska odluka.”

VIDEO – Dr. Nada Jurinčić – Poruke roditeljima koji su pristali na mobing svoje djece

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button