Domovina

Država kao pijani milijarder: 70 milijuna kuna baca potpuno nepotrebno!

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić se oglasio na društvenim mrežama porukom da se Država ponaša kao pijani milijarder.

Njegov komentar prenosimo u cijelosti:

Država kao pijani milijarder: 70 milijuna kuna baca potpuno nepotrebno na testiranje djece, a klinci nemaju sapuna i toaletnog papira u školama! Ministre, sramite se! Radio sam 16 godina kao vjeroučitelj, 14 godina sam bio razrednik u najvećoj riječkoj gimnaziji – Sušačkoj. Uz sav trud ravnateljice, osoblja – često se događalo da učenici nemaju niti sapuna niti toaletnog papira u školi.

A Sušačka je “elitna” gimnazija. Kolege iz drugih škola me danas zovu i kažu da je ovo ludilo od Capaka i Fuchsa! Pa učenici nemaju toalet papira, osnovnog pribora za nastavu, sapuna, a Plenkovićeva ekipica troši 70 milijuna kuna na suludo testitanje zdrave djece koja bi tako trebala dokazati da su zdrava!

Roditelji, ne nasjedajte na ove mučke igre sjena i obmana. I u nekim drugim državama su krenuli ovako pa su preko noći uveli druge puno teže mjere za djecu. Dakle, borite se za svoje klince. Ovaj utorak u 10h je mirni prosvjed ispred HZJZ-a. Neka miču šape dalje od naše djece!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button