Domovina

Preboljeli se nisu trebali cijepiti!? Tko će odgovarati za prisile?

Preporuke da se oni koji su preboljeli COVID-19 trebaju cijepiti nemaju utemeljenje u znanosti, već su to isključivo marketinške poruke proizvođača cjepiva.

“Nature Microbiology, jedan od vodećih znanstvenih časopisa objavio je danas rezultate velikog istraživanja imuniteta nakon preboljenog COVID-19. Ukratko, imunitet stečen prebolijevanjem je vrlo dugotrajan i vrlo snažan. Do sada je prikupljeno dovoljno vrlo čvrstih dokaza da tu tvrdnju možemo smatrati znanstvenom istinom.

Preporuke da se oni koji su preboljeli COVID-19 trebaju cijepiti nemaju utemeljenje u znanosti, već su to isključivo marketinške poruke proizvođača cjepiva. Ako takve marketinške poruke netko pretvori u bilo kakav oblik prisile, treba se zapitati zašto se to dogodilo i pozorno ispitati je li u pitanju korupcija na nekoj razini (znanstvenika, stručnjaka, ili političara uključenih u tu odluku)”, ističe Lauc. Od početka pandemije sam isticao sve benefite imunosustava preboljelih.

Prenosio sam znanstvena istraživanja vrhunskih znanstvenika koji nisu bili pod šapom interesnih skupina, a isticali su logično razmišljanje: preboljeli imaju jači imunosustav od cijepljenih i preboljeli se NE TREBAJU cijepiti. Evo vam opet jednog velikog takvog istraživanja. https://www.nature.com/articles/s41564-021-01051-2…

Žao mi je ljudi koji su u paničnom strahu bespotrebno unijeli u organizam nešto za što će se tek vidjeti kroz naredne godine kakve će posljedice donijeti organizmu. Ono što je važno, kada preuzmemo odgovornost za vođenje Države, mi, a ne oni koji su se skrivali po podrumima i zazivali obvezno cijepljenje svega što hoda, što je radila ljevica, ili pak vladajući koji su se posve pogubili – onda ćemo tražiti odgovornost za sve koji su namjerno ljude plašili i na tim našim građanima zarađivali bijesne milijune.

A medijski botovi i pojedini novinari na zadatku stvarno su naporni u pokušajima difamacije onih koji smetaju i HDZ-u i SDP-u. Pa njihove članke niti vlastita majka im ne čita, a kamoli narod. Narod ih je prokužio. Zato će i pasti ti gospodari sjena. Još malo…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button