Domovina

Nekima ne bi trebalo dati na usvajanje niti kućnu mačku, a kamoli dijete

Žalosti sve ovo jako. Salonska ljevica misli da je dijete lijepa skupocjena cipela na popustu u nekom fora izlogu, oni valjda misle da novcem mogu namiriti svoje egoistične hirove pa da paradiraju subotnjom špicom na zagrebačkom Cvjetnom – što je zastrašujuće.

Što je s ukradenom djecom Konga i uhićenim građanima Hrvatske povezanim sa salonskom ljevicom?

Kao što sam već pisao – NovaTv je objavila prilog u kojem tvrdi kako roditelji afričke djece NISU ZNALI da su im vlastita djeca uzeta u posvojenje i da su papiri krivotvoreni.

Prema ovome – logika nalaže misliti da su djeca – UKRADENA.

Ako su djeca UKRADENA novo legitimno pitanje je KOJI sudci iz Varaždina i Zlatara su dali pozitivna rješenja, potrebne podatke za navodno ukradenu djecu Konga? Ovih dana ćemo saznati – imenom i prezimenom – koji su to sudci. Pitat ćemo ih – zašto su to učinili i s kojim motivima? Kakva je to kriminalna organizacija, moguće sudbena, koja bi činila tako užasne stvari? Nama se ne moraju sviđati zakoni neke druge suverene države, Konga, na primjer. Ali činjenica je da i zakoni Konga jasno govore kako, Noah Kraljević, radi svog opredjeljenja, svašta nešto, po zakonima tamošnje države, ne može nikako usvojiti djecu.

Zakoni Konga kažu da posvojiti djecu mogu samo oni koji su u BRAKU NAJMANJE PET GODINA

Nekako sumnjam da je gospođa/gospodin u braku pet godina. Dakle, potpuno je jasno svakome tko je sat vremena proveo istražujući na netu da dio ovih ljudi, a moguće i svi – NISU imali nikakve uvjete posvojenja. Kada pogledamo i druge zakonske odredbe – jasno je da to ovoj ekipici salonske ljevice u Kongu nije moguće učiniti. Koji su to sudci Zlatara i Varaždina dopustili ovakvo protuzakonito djelovanje?

Nije ni čudno da se SOA umiješala detaljno sve analizirajući

Simpatizeri salonske ljevice pokušavaju spinovima okrenuti fokus na vladajuće. Iako meni osobno ekipa HDZ-a nikako nije simpatična – treba jasno reći da prema dostupnim informacijama ekipa salonske ljevice i članica Možemo su otišli u Kongo (po)kupiti djecu iako su znali da tamo djecu NE mogu dobiti na usvajanje niti da ta država uopće dopušta usvajanja. Žalosti sve ovo jako. Salonska ljevica misli da je dijete lijepa skupocjena cipela na popustu u nekom fora izlogu. Oni valjda misle da novcem mogu namiriti svoje egoistične hirove pa da paradiraju subotnjom špicom na zagrebačkom Cvjetnom – što je zastrašujuće.

Pritom u Hrvatskoj imamo gotovo 5.000 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a gotovo polovina su djeca u domovima koji čekaju najbolju zajednicu za puninu svoga života: zajednicu mame i tate. Kada čovjek objektivno sve ovo pogleda dobije nekoliko misli. Sustav posvajanja djece treba žurno i puno kvalitetnije urediti u Hrvatskoj. Omogućiti brža usvajanja, sustav napraviti efektivnim, a ne da jedan poziv u tri mjeseca pogubljene majke ili oca dijete ostavi zabetoniranim u domu. Puno ovdje možemo sve poboljšati.

A nekima ne bi trebalo dati na usvajanje niti kućnu mačku, a kamoli dijete.

Zastrašujuće je podsjetiti se kako je nekoliko stotina afričke djece ukradeno i dopremljeno u Veliku Britaniju da bi bilo zlostavljano u krvavim ritualima. Pročitajte ovo, samo popijte litru kamilice prije:

Izvor: Marin Miletić: Facebook

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button