DomovinaVideo

(VIDEO) Raspudići VS “nervozni” Velimir Bujanec!!!

Velimir Bujanec  je zasigurno najkontroverzniji ali i najpopularniji hrvatski novinar i televizijski voditelj. Od 2010. godine urednik je i voditelj televizijske emisije Bujica.

Ova emisija se emitira na brojnim TV-kanalima i ima nevjerojatnu gledanost. Bujanec se u javnosti predstavlja kao zaštitnik domoljubnih vrijednosti i puna su mu usta priče o hrvatstvu, no je li to uistinu tako?

Kontroverze oko Velimira Bujanca

Postoji nekoliko situacija u kojima su primijećene kontroverze i podjele koje su potaknute emisijom “Bujica”. Bujanec je poznat po svom kontroverznom stilu novinarstva i često emitira sadržaj koji može izazvati podjele i svađe među političarima desnog spektra.

Ova situacija je posebno vidljiva tijekom političkih kampanja i važnih događaja, kada se Bujanec često fokusira na izazivanje nesuglasica i konflikata među političkim akterima desnog spektra što narod i ne vidi.

Bez sustavnog medijskog pritiska, praktički se ništa nikada ne mijenja, ali nije realno da će mediji poput Telegrama, Nacionala, Indexa, Večernjeg i Jutarnjeg lista, koje sufinancira HEP, PPD, Fortenova i Pevex, ikada prvi objaviti ili barem vjerodostojno prenijeti informacije o bilo kojoj aferi koja ozbiljnije inkriminira navedene kompanije i njihove partnere.

Od njih nas to niti ne čudi, ali kada kontroverzni voditelj Bujice Velimir Bujanec od izbijanja plinske afere o njoj nije ni riječ prozborio onda se moramo zapitati zašto je to tako i tko Bujanca uistinu plaća da šuti.

Njegova Bujica je bila jedina tv-emsija koja je davala prostor za neke stvari i ima gledanost to mu priznajemo, ali s ovime se srozava.

Znakovita šutnja Velimira Bujanca o zločinima tzv ARBiH nad BiH Hrvatima

Zanimljivo je bilo pratiti Facebook objave Velimira Bujanca. Primjerice , sve izljeve mržnje srpskih radikala ili obljetnice monstruoznih srpskih zločina na društvenim mrežama redovno poprati sa svojim komentarima. Primjerice, prošle godine kada je bila obljetnica monstruoznog zločina u Briševu koje su srpske snage učinile nad Hrvatima u BiH, Bujanec je to popratio objavom na svom Facebook profilu, ali istovremeno nema objava koje podsjećaju ili osuđuju zločine muslimanske tzv. Armije BiH što sasvim sigurno nije slučajno.

Primjerice, nije bilo objava o strašnom zločinu koje je tzv. Armija BiH počinila u Doljanima ili Bugojnu. Ili nema objave niti emisije o 8 ubijene djece od strane tzv. Armije BiH u Vitezu 10.6.1993. Također, nema objava o prijetnjama i pozivima na rat od strane bošnjačkih političara. Postavlja se pitanje zašto?

Je li možda Bujanec , kao i mnogi probošnjački novinari i lobisti u Hrvatskoj potplaćen od strane bošnjačkih tajnih službi ili je samo pod utjecajem svog bliskog prijatelja Zlatka Hasanbegovića koji se još nikad nije jasno izjasnio o zaštiti Hrvata u BiH od velikobošnjačkog unitarizma.

Mogli bismo reći da kao što Plenkovićevu politiku kreira Milorad Pupovac, Bujančeve emisije kada se radi o pitanjima BiH uređuje Zlatko Hasanbegović.

Zanimljivu ocjenu Bujančeva rada je dao i Nino Raspudić koju vrijedi poslušati. Taj video možete pronaći OVDJE

Bujanec je ponovno iskoristio svoje gostovanje na Podcast Velebitu, za žestoki napad na MOST

Velimiru Bujancu je u zadnje vrijeme omiljena meta Most nezavisnih lista i Suverenisti. Skoro svako svoje gostovanje iskoristi kako bi napao tu političku opciju. Nije teško razumjeti zašto to radi. Naravno kako je razlog taj da tu političku opciju želi ocrniti i ogaditi kod birača desnog političkog spektra, a onda bi ti isti birači naravno svoj glas dali Domovinskom pokretu , kojega Bujanec a i Z1 televizija snažno podržava jer je jedan od suvlasnika Z1 televizije upravo potpredsjednik DP-a Mario Radić . Također, osim osobnog animoziteta Bujanca prema Raspudićima, razlog napada Bujanca na Most je sigurno i to što u posljednje vrijeme Most otkriva i javnosti iznosi afere i mutne poslove vezane za Pavla Vujnovca i PPD.

Bujanec je tako ponovno iskoristio svoje gostovanje na Podcast Velebitu,ne za žestoki napad na HDZ ili Možemo , već upravo na MOST koji se pokazao kao jedina prava oporba HDZ-u i pogledu otpora covid totalitarizmu ali i kriminalu i korupciji kojom je premrežena vladajuća stranka .

Ovdje se igra na jako niske strasti, raznoraznim izvlačenjima izjava iz konteksta ali i otvorenim lažima pokušava se Most prikazati kao nedovoljno domoljubnu opciju.

Bujanec je u ovom gostovanju imao toliko iznesenih laži koje je vrlo lako provjeriti ali i bisera tipa : “Ne agitiram ja za DP” ili da će moći surađivati sa Ninom Raspudićem ako ga ovaj pozdravi sa ”Za dom spremni” i ”poljubi kacigu od Jure Francetića”.. Čak je i voditelju Marku Juriču bilo vidljivo neugodno na razne nebuloze koje je iznosio vidno nervozni Bujanec ne dopuštajući vrlo često da Jurič uopće postavi pitanje.

Posebno je napad usmjerio na bračni par Raspudić, a na društvenim mrežama se pojavio video koji je raskrinkao Bujančeve laži i pokušaje manipulacije .

Kako je to izgledalo pogledajte u video isječku ” Raspudići vs. Velimir Bujanec ”:

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button