Crna kronika

Osvojila je jackpot od 236 milijuna kuna i to joj je uništilo život

Pobjednica EuroMillionsa, Margaret Loughrey (56), koja je odlučila svojoj rodbini dati milijun funti (8,7 milijuna kuna) te izgraditi svoj dom iz snova, pronađena je mrtva. ‘Maggie Millions’ osvojila je jackpot od 27 milijuna funti (236 milijuna kuna) prije osam godina i tvrdila je da ju je novac ‘uništio’.

Ja sam ljudsko biće i sve što mi je ovaj dobitak učinio je to da mi je uništio život, pričala je prije svoje nedavne smrti. Nije se nikad udavala, a iza nje su ostala četiri brata i sestra

Ova 56-godišnjakinja je listić kupila dok se vraćala u svoj bungalov u Strabaneu u Sjevernoj Irskoj u kojem je živjela od beneficija od samo 58 funti tjedno. Nakon što je pogodila jackpot darovala je članovima obitelji po milijun funti i velikodušno dala susjedima po 5000 funti (43.000 kuna).

Paul Gallagher, susjed i lokalni vijećnik, je rekao da je upravo obnovio njenu zapuštenu kuću u dom iz snova.

– Živjela je u bungalovu i upravo je dovršila njegovo preuređenje. Šteta što nije uspjela uživati ​​u svom novom domu – rekao je.

U 2019. je Margaret tvrdila da joj je ostalo samo 5 milijuna funti te je rekla da joj je to što je osvojila jackpot ‘uništilo’ život. Ranije je ispričala i kakav je bio osjećaj kada je shvatila da je dobila ogromnu svotu novca.

https://youtu.be/CKZfxg15DlE

– Ustala sam u srijedu u 7 ujutro i upalila televiziju. Odmah sam išla provjeriti brojeve i eto. Bila sam u šoku i morala sam to provjeriti 10 puta. Prošetala sam do stražnjeg vrta i sjedila tamo neko vrijeme prije nego što sam se vratila i ponovno provjerila. Šetala sam po kući pet sati prije nego što sam nazvala brata i zamolila ga da me nazove – ispričala je.

Također je tvrdila kako neće imati mira dok god je živa. Žalila je što je dobila na lutriji jer je prije toga bila sretna osoba.

– Ja sam ljudsko biće i sve što mi je ovaj dobitak učinio je to da mi je uništio život – kazala je.

Policija je rekla da njezinu smrt ne smatra ‘sumnjivom’, ali će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio uzrok. Ona se nikada nije udala, a iza nje su ostala četiri brata i sestra, piše Mirror.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
24sata

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button