Izbor uredništva

Kekić: Imam snimku gdje srpski lobi na sudu dogovara osvetu za Domovinski rat

Gost u Podcastu Velebit je Željko Kekić stručnjak za obavještajnu analitiku i rad tajnih službi. Svojevremeno je bio pripadnik hrvatskih i jugoslavenskih obavještajnih sustava.

Koji je to srpski lobi unutar hrvatskog pravosuđa?

Kako je sudstvo u Hrvatskoj pretvoreno u instrument osvete poraženih srpskih agresora?

Kako se koalicijski sporazumi koriste za zapošljavanje sudaca koji su na okupiranom prostoru tzv. SAO Krajine sudili zarobljenim hrvatskim braniteljima? Je li DORH zainteresiran za materijalne dokaze koji potvrđuju ovakav kriminalni rad dijela sudaca u Hrvatskoj? Kako se kamatari pretvaraju u djelatnike ostvarenja plana tzv. Srpskog sveta? Koliko su tajne službe bivše Jugoslavije premrežile tzv. hrvatsko pravosuđe kadrovima poražene srpske vojske i paradržave? Kako DORH za istu stvar protiv nekoga odbacuje prijave, a protiv nekoga diže optužnice? Zašto se na hrvatskim sudovima pokreću pojedini slučajeve kad je više nego očito da će u njima država biti poražena? Kako je general Miljavac postao žrtva tzv. hrvatskog pravosuđa? Kako pripadnici poražene srpske vojske u Hrvatskoj ostvaruju mirovine uz pomoć vodećih ljudi SDSS-a? Kako razbojnici, prikazujući se kao hrvatski političari, uništavaju duh i smisao postojanja hrvatske države? Zašto NATO gradi poljsku bolnicu u blizini granice s BiH?

O ovim pitanjima i o još mnogo drugih tema možete pogledati u najnovijem podcastu Velebit u kojem je gostovao bivši agent Udbe Željko Kekić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button