DomovinaVijesti

Velika akcija USKOK-a u Osijeku: U tijeku uhićenja sudaca koje je prozvao Zdravko Mamić

U OSIJEKU je USKOK počeo akciju uhićenja sudaca povezanih sa slučajem Zdravka Mamića koji ih je teško optužio za korupciju. Kako neslužbeno doznajemo , privedena su tri suca Darko Krušlin, Zvonko Vekić i Ante Kvesić. Čeka se službena potvrda.

Među onima koje je optužio za uzimanje mita je i sudac Županijskog suda u Osijeku koji ga je osudio.

“Ako su počela uhićenja, to znači da postoji osnovana sumnja. To je već puno”, rekao je odvjetnik Anto Nobilo na N1 Televiziji. Kaže da još nije poznato znači li to da će doći do ponovljenog suđenja Mamiću.

“Ovo je velika vijest za Hrvatsku i pravosuđe. Ovo je alarm da nešto treba mijenjati”, rekao je.

Odvjetnik Darka Krušlina Ljubo Pavasović Visković potvrdio je za 24 sata da je policija jutros oko 6 sati upala u dom njegova klijenta u Osijeku i da je u tijeku pretraga.

“Istina je, uhićen je rano jutros. U tijeku je pretres stana, a vjerojatno će ga tijekom dana dovesti u Zagreb”, rekao je odvjetnik. Ne može potvrditi uhićenja ostale prozvane dvojice, ali kaže kako je čuo da je privedeno više ljudi.

Vrhovni sud, podsjetimo, potvrdio je presudu braći Zdravku i Zoranu Mamiću za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama. Obojica se nalaze u BiH čije državljanstvo imaju. 

Uskoro opširnije.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button