Domovina

Pokupec:”HZZO iz naših džepova drage volje financira ubojstvo.”

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) odobrio je trudnici Mireli Čavajdi pokrivanje troškova obavljanja feticida u Ginekološkoj klinici Univerzitetskog kliničkog centra u Ljubljani, javili su danas iz HZZO-a. Navedenu odluku HZZO-a je na društvenim mrežama komentirao vjeroučitelj i društveni aktivist Ivan Pokupec. Njegovu objavu donosimo u cijelosti:

‘”A GDJE SI BIO… ]… kada se prosvjedovalo za (umetni društveni problemi koji im je kao bitan, ali nisu ni za njega prosvjedovali)?”

To je najčešće pitanje koje dobivam ovih dana. I znate što je tragikomično? Vrlo vjerojatno sam bio tamo. I kada je prosvjedovalo protiv povećanja cijena goriva, i protiv GMO-a, i protiv ovršnog zakona, i protiv poreza na nekretnine… Bio sam tamo.

Prva slika: prosvjed za djecu oboljelu od neuroblastoma

– HZZO nije bilo briga za njih.Druga slika: prosvjed za malenog Niku Žaju

– HZZO nije bilo briga za njega.Treća slika: prosvjed za oboljele od spinalne mišićne atrofije

– HZZO nije bilo briga za njih.Četvrta slika: prosvjed protiv zabrane posjeta djeci na bolničkom liječenju

– HZZO i Beroša nije bilo briga za njih.U međuvremenu se meni rodilo dijete koje je trebalo transplantaciju jednjaka u Americi – HZZO nije bilo briga za njega. Novac sam morao skupiti sam, u roku od tri dana. Država mi nije pomogla ni s kontaktiranjem dječje bolnice u Ohiu, a kamoli ičim konkretnim.Peta slika: isti HZZO iz naših džepova drage volje financira ubojstvo.

Blesavom Tomaševiću su prioritet klupe i tome se smijemo…

Ali prioriteti bolesnika iz “zdravstvenog” sustava su jednostavno morbidni. DOSTA zlouporabe javnog novca od strane Hrvatskog Zavoda Za Zdravstveno Osiguranje !!!” napisao je politički aktivist i vjeroučitelj Ivan Pokupec.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Ivan Pokupec

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button