Domovina

Tko to našu djecu izlaže najbrutalnijem pedofilskom bebicidu?!

Pa Isuse i ljudi moji, gdje mi to živimo, je li to moguće, ako liberalni emeritus, Herman Vukušić prosvjeduje poput pravog konzervativce, zapitati nam se; pa tko nas i u ime koje ideologije obeščašćuje, tko to uništava budućnost Hrvatske i tko to našu djecu izlaže najbrutalnijem pedofilskom bebicidu?! piše na društvenim mrežama poznati hrvatski kipar Ivan Kujundžić.

Nije to nikakva art-performance, kojeg bi trebala štitile ministrica Obuljen, već pedofilski atak na djecu, na kog je morala reagirati naša policija i Pravobraniteljica za djecu, koja poslije ovog skandala mora podnijeti moralnu i neopozivu ostavku ili ju jednostavno HDZ mora smijeniti u Saboru.

Naravno kako dečki moraju imati petlje?!

Uprotivnom će nas sve uvući u statiste jedne politički neželjene dječje priče, u kojoj će se i Pravobraniteljica pretvoriti u puku kuhaču bljutave od otrova bebi kaše iz Grimmove bajke Ivica i Marica.

Emeritus Herman Vukušić, u ime Udruge Hrvatsko bilo, žestoko je reagirao na priopćenje Pravobraniteljice rekavši:

Jedno je govorila nama, drugo iznijela u “saopćenju”, naglasivši kao je čekala da joj netko befela tekst priopćenja; “…imam dojam kako bi nedavno uhapšeni stranci koji su fotografirali djecu po plaži odmah trebali biti pušteni ako se deklariraju kao pripadnici LGBTQ zajednice, odnosno ako su djeca na kupanje došla u pratnji roditelja”.

Gdje su naši sokolari i zaštitari, u strukturama vlasti, koji moraju štititi djecu, u duhu Konvenciji o pravima djeteta UN-a, koj je međunarodni dokument, koji de iure predstavlja i brani djecu, garantira djeci pravno i zakonsko jamstvo, kojim su se države obvezale štititi prava svakog djeteta.

Konvencija štiti pravo djeteta:

-na život, a život je od mistike začeća, opstanak, a on je kroz prirodnu reprodukciju žene kao savršenstva, u fuziji temeljne molekule društva, obiteljiske zajednice, u braku s muškarcem,

-zdravlje, a ono je za dijete važno jednako i fizičko i psihičko, zaštićeno gospođo pravdobraniteljice ali i vlastodršci od ovakve vrste durexs-arta, -socijalnu skrb, uh tu bi svakako trebalo štititi djecu od sablazni “istopolnih”, -obrazovanje, e to je pitanje svih pitanja kako zaštititi djecu od već sve prisutne poplave mulja pefofilskih sadržaja u udžbenicima, pričama i novelama, pravo na zaštitu od svih oblika nasilja i iskorištavanja,

-pravo na slobodu izražavanja, na odmor, igru i slobodno vrijeme.

Briga o ukupnom zdravlju djece, metaforički je pozdrav trećem Kristovu tisućljeća, a Krist voli malu djecu!

Ova najnovija događanja durex- performancea, tek su početak javnih sablažnjavanja i zlostavljanja djece, što se polagano uvodi i u medijski i odgojno obrazovani sustav, što pod hitno treba zakonski spriječiti.

Grijeh struktura vlasti, već desetljećima očitovan kroz krađu i pljačku domovine Hrvatske, sad se nebrigom, ili briga ih, najbrutalnije prenosi na uništavanje onih najvitalnijih, najbitnijih i najsvetijih, a to su naša djeca.

E’ tu se mora postaviti prva i zadnja linija obrane Hrvatske.

Ovdije i oko ovoga velikog problem, doista se mora okupiti sva struka i sve katedre, akademske svjetovne i vjerske institucije i to ponavljamo stalno, ali moramo biti glasniji, u ovoj omarini tišine i konfora i sve političke uspavanisti, jer nije dovoljan emeritus Herman Vukušić, koji bi lako mogao od lovca postati lavina, od doktora psihijatrijski slučaj?

Ili je možda domovina Hrvatska, u atriju nekog novog Woke kaptola za kolektivnu psihoterapiju, nove neokomunističke religije i njene rodne ideologije?!

Isus voli malu djecu!

Izvor:Ivan Kujundžić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button