Izbor uredništva

ZABRINJAVAJUĆE!! Odobrili kupnju Covid cjepiva do 2029. godine!

ZABRINJAVAJUĆE! Dok nam mediji i dalje odvlače pažnju situacijom u Ukrajini, situacija na Covid frontu postaje vrlo zabrinjavajuća. Izlaze šokantne informacije o posljedicama cjepiva, planovima WHO-a i raznih Vlada. I sve to prolazi ispod radara mainstrem medija.

Tako možemo saznati da je njemačka Vlada odobrila nevjerojatnih 3,15 milijardi dolara za kupnju Covid cjepiva do kraja 2029. godine, što se slučajno poklapa sa planom Klausa Schwaba tzv. Agendom 2030. Iako nitkom normalnom ne bi palo na pamet da će „pandemija“ trajati toliko dugo, jasno je da se ovdje radi o prevari epskih razmjera, korumpiranih političara koji donose odluke kojima prelijevaju ogromne novce u džepove farma-mafije.

Možemo samo nagađati koliko će od tih 3 milijarde završiti u džepovima političara, medija, i doktora koji sudjeluju u sramotnom pandemijskom marketingu.

ZABRINJAVAJUĆE!! Njemačka Vlada odobrila kupnju Covid cjepiva do 2029. godine! www.crodex.net
ZABRINJAVAJUĆE!! Njemačka Vlada odobrila kupnju Covid cjepiva do 2029. godine!

Njemačka vlada odobrila je ugovore vrijedne 3,15 milijardi dolara za kupnju cjepiva protiv Covida-19 do 2029. godine, prenosi Business Standard.

Ugovori s pet tvrtki daju dugoročni pristup proizvodnim kapacitetima u slučaju da se pandemija Covid-19 nastavi ili se pojavi nova pandemija, izvijestila je novinska agencija Xinhua, pozivajući se na zajedničku izjavu Ministarstva za ekonomska pitanja i klimatsko djelovanje (BMWK ) i Ministarstva zdravstva (BMG).

Tvrtke, BioNTech, CureVac/GSK, Wacker/CordenPharma, Celonic i IDT, trebaju primiti godišnju naknadu za pripravnost kako bi se osiguralo da ti kapaciteti ostanu dostupni i da se proizvodnja cjepiva može brzo povećati ako je potrebno.

“Naučili smo pouke iz pandemije Covid-19 i početne nestašice cjepiva”, rekao je ministar za ekonomska pitanja i klimatske mjere Robert Habeck. “Osiguravamo proizvodnju i opskrbu cjepiva za nadolazeće godine.”

Od početka pandemije, 196,6 milijuna doza cjepiva Covid-19 isporučeno je centrima za cijepljenje, mobilnim timovima za cijepljenje, medicinskim ordinacijama, liječnicima tvrtki i ljekarnama u Njemačkoj.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button