Domovina

Premijer Plenković “udario” po oporbi: Nešto gadno se s njim događa

Premijer ‘udario’ po oporbi: Svi skupa se nastoje izvući iz gliba i živog pijeska svog glasovanja za Putina i protiv Ukrajine”

Agresivno nasilni Plenković oporbene političare ” vidi u glibu živog pijeska zbog svog glasovanja za Putina i protiv Ukrajine” ???

Nešto gadno se s njim događa !??

Eto, ekonomsko i vojno moćni Nijemci ” važu”, kada će, i hoće li uopće dati Ukrajinskoj vojsci, svoje iznimno učinkovite tenkove,” Leoparde”, radi obrane i oslobađanja Ukrajine od ruske agresije, jer se, prema izjavi njihova ministra i samog kancelara Scholza, ” boje moguće ruske odmazde” !??.

To je Scholz neki dan izjavio u vojnoj bazi Ramstein, pred svim ministrima država članica Nato saveza.

Dakle i pred ( glavnim) Amerima, Englezima, Francuzima, pa i pred nekim našim predstavnikom tamo..

I… ništa !!

SAD i drugi Nato saveznici kažu na to Nijemcima, ” ok, vaši tenkovi, vaš rizik, vaša zemlja i vaša vojna i nacionalna sigurnost je u pitanju. Kako god odlucite, mi će mo to poštovati “.

Civilizirana i krajnje racionalna reakcija Nato saveznika, sa puno razumijevanja za njemački stav, koji njemačku vojnu sigurnost i interes njemačkog naroda i države stavlja u prvi plan, u svoj prioritet !

Za razliku od Andreja Plenkovića, aktualnog predsjednika Vlade RH, koji nas Hrvate, potpuno ” gologuze, razoružane i nenaoružane”, dakle, vojno nespremne, (čak i bez vojnika, jer nemamo niti vojnu obuku) hoće (bolje rečeno, htio je) pošto poto, na silu, i protivno odredbama našeg Ustava, mimo ikakvog ( čak i pokušaja) suglasja našeg državnog vodstva, gurnuti u prvi red vojne borbe protiv Rusa, na strani vojno napadnutih Ukrajinaca.

A, istodobno, dronovi nam nesmetano lete i padaju po glavama, kao i naši ( pra) stari MIGOVI..Već sada, Rusi nam, bez ikakvih prepreka, sa svojim podmornicama redovno i često podmorničare po našem moru..i ispred naših primorskih gradova..??

Čečeni traže , odnedavno masovno i organizirano – azili u RH !??

Naša VSOA obezglavljena već šest mjeseci..ne funkcionira, agenti pohapšeni zbog kriminala ?? Dakle, gotovo da nitko u Hrvatskoj relevantan, stručan, kvalificiran i za to zadužen, ne ” prikuplja, analizira niti ne dostavlja” na stol predsjednika RH i Vlade RH, vojno sigurnosne procjene, podatke, analize, i

Njima dvojici je sve to – OK ??

Snimka zaslona

Pa sad, koliki moraš biti protunarodni protuhrvat i nacionalno neodgovorni, lakomisleni čelnik Hrvatske izvršne vlasti, da u takvim političko sigurnosno vojnim uvjetima, to baš hoćeš napraviti vlastitom narodu¨? A prema odredbama našeg Ustava, baš, kao predsjednik Vlade, MORAŠ PRIORITETNO I UVIJEK ( poput Nijemaca) BRINUTI o našim nacionalnim interesima, i o našoj sigurnosti!??

Je li je u pitanju samo “lako ćemo” dodvoravanje Grlić Radmanovo i Andrejevo Ursuli, Charles Michelu, Josep Borellu, dakle, samo njihovo “hazarderstvo”, radi osiguranja njihovog budućeg uhljebljenja u briselskim hodnicima i kancelarijama ?

Ili je ipak u osnovi te njihove neustavne ponude sudjelovanja Hrvata u “EUMAMU” misiji u Ukrajini – nešto puuuno dublje, puuno ” važnije” ??

Kako god, nešto je jako važno pred nekim značajnim ” centrima” osujećeno neizglasavanjem saborske odluke u sudjelovanju Hrvatske u EUMAM-u !

Jer nerovozno agresivni Andrej ( zajedno sa Frkom Petešicem, Grlić Radmanom, dok nije u Zambiji) , već danima i tjednima jauče, vrišti, nariče, proklinje do” VII koljena “, sve koji mu to u Hrvatskom saboru nisu dozvolili.

Po svemu sudeći , to je bila neka OSOBNA ANDREJEVA OBVEZA , KOJU u godini ” ISPORUKE”, unatoč njegovom osobnom obećanju, nije – Isporučio !??

I sad, umjesto da brine, poput Nijemaca, o hrvatskim nacionalnim interesima, o našoj vojnoj sigurnosti, on svakodnevno “luduje i proklinje” sve koji su ga nacionalno odgovorno, i učinkovito spriječili da neodgovorno UGROŽAVA NAŠU VOJNU I NACIONALNU SIGURNOST !

Neznam kakav je sa kancelarom Scholzom, navodno su si dobri, ili će i njega prokleti do “sedmog koljena” i zaželjeti mu “svu sreću” u narednih ” 150 godina” !??

Moramo saznati zašto su i kome oni to obećali “ugurati” Hrvate u prve linije ukrajinske fronte, da (opet, sada po četvrti put, od Austrougara, Napoleona, Hitlera) ratuju protiv Rusa, ali ovaj put, potpuno vojno nespremni i nenaoružani !?

Na kraju, mi i sada pomažemo barbarski napadnutom ukrajinskom narodu, koliko god možemo, i to, jer im mi želimo pomoći u ovoj strahovitoj životnoj drami, i ratnom kaosu..

Stoga mi NIKAKO NIJE JASNO, ZAŠTO SU u jeku najžeščeg rata i ratnozločinackog, bestijalnog vojnog napada Rusa na Ukrajinu, prije šest, sedam mjeseci, baš URSULA, CHARLES MICHEL I DRUGI Briselci, naložili, nametnuli ukrajinskom narodu, državi Ukrajini, predsjedniku Zelenskom, da odmah tada, “smrtno vojno ranjeni” ; ratificiraju, prihvate onu protu Božju, protuprirodnu i protuljudsku, protu obiteljsku tzv. ISTANBULSKU KONVENCIJU, koju su, po Plenkovićevom nalogu, izglasali i u Hrvatskom saboru..( sa 13 hadezeovaca protiv) za koje više niti ovaj Hadeze, a niti Andrej ništa ne pita!??

Je li ih je ta činjenica, da sad mogu bez brige na ” gay pride” u Kijev”, ili , hoće li ih ( i ) to zaštititi od vojnih agresora Rusa !??

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button