Domovina

Brutalan govor Troskota koji je zatresao cijeli Hrvatski sabor i bacio Plenkovića na koljena

Saborski zastupnik Zvonimir Troskot je u Hrvatskom saboru održao govor na temu prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o fiskalnoj odgovornosti.

Zastupnik Troskot je istaknuo kako moraju postaviti neka pitanja o financijskoj odgovornosti s obzirom da vidimo da je angažiran inspektorat koji nije ništa drugo nego “ekonomska udba” koja odlazi na teren i prijetećim stavom guši naše obrtnike i poduzetnike. Zastupnik Troskot je također istaknuo da gdje je bila fiskalna odgovornost kada se nisu povlačila sredstva iz Europske unije za obnovu Banovine.

“U državnim poduzećima nestaju velike količine novca, pa gdje je tu fiskalna odgovornost?” – pitao se zastupnik Troskot. Zastupnik Troskot je još spomenuo i nestanak ruske jahte koja je bila usidrena u Jadranskom moru pa se također svi pitamo gdje je tu fiskalna odgovornost i zašto nitko ne odgovara za ovaj slučaj, dok inspektorat će “oderati kožu” našim obrtnicima i poduzetnicima.

Zastupnik Troskot je vrlo oštro komentirao politiku fiskalne odgovornosti tijekom svog cijelog govora koji je pošteno “zadrmao” cijeli Hrvatski sabor. “Republika Hrvatska je fiskalno okupirana zemlja.” – zaključio je za kraj zastupnik Troskot.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button