DomovinaVideo

Vladajući zar nemate mrvicu srama? Jer da imate posuli bi se pepelom, izbrijali glave i zatražili oprost od naroda kojeg ste opljačkali i kojeg ne prestajete ponižavati

Vladajući zar nemate mrvicu srama? Jer da imate posuli bi se pepelom, izbrijali glave i zatražili oprost od naroda kojeg ste opljačkali i kojeg ne prestajete ponižavati.

Sramite se. Sram neka vas bude.

Kako se osjećaju odgovorni koji su dopustili da hrvatski branitelji i dragovoljci Domovinskog rata žive lošije od napuštenih životinja?

Jadranka je hrvatska braniteljica, dragovoljac Domovinskog rata. Kuća u Glini joj je stradala u potresu. Nakon toga su joj kontejner za stanovanje UKRALI. Zna se tko. Kada me zvala osobno sam išao u Glinu i vidio u kakvom distopijskom HDZ-ovom društvu mi živimo. Lokalni šerif koji je vodio priču oko kontejnera je Jadranki rekao da je već pokupila svoju kućicu što je bila notorna LAŽ.

Ministra Medveda sam stisnuo, pokazao mu mailove Jadranke gdje vapi za pravdom, pokazao mu njezinu vojnu knjižicu kroz koji je jasno da je Jadranka gotovo TRI GODINE branila ovu zemlju. Medved je reagirao i gotovo drugi dan joj poslao novu kućicu. Pohvalno za njega, sramotno jer pokazuje da sustav ne funkcionira.

Danas Jadrankina prijateljica šalje video i plače. Pokazuje na kojem mjestu i u kakvom stanju je taj kontejner. Pokazuje kakvo zlo i tama se nadvila nad naše branitelje.

Nad one koji su tri godine branili ovu zemlju, bili spremni dati svoje živote da bi danas bili PREVARENI, PONIŽENI, ZABORAVLJENI.

Sramite se ministri zaduženi za obnovu Banovine. Zima dolazi, ljudi su očajni. Sramite se domoljubni grabežljivci. Prsa su vam poplavila od busanja u ime svetog domoljublja, dok istovremeno sebi punite džepove, a na narod ste zaboravili. Vama je Hrvatska privatna prćija, firma za izvlačenje novca, vama je Hrvatska jeftina kurva, a i nju ste ponizili.

Sramite se. Sramite se. Sramite se. Sramite se sebe sama, jer se naroda ne sramite, a Boga se ne bojite.

Ljudi, posjetit ću Jadranku sa svojim kolegom zastupnikom Zvonimir Troskot Trebat ću vašu pomoć. HDZ je na branitelje zaboravio, brine jedino za one uhljebljene po Đakićevim udrugama. Pa ajmo se mi pobrinuti sirotinju. Za bogate se ionako oni pobrinu.

Čuvaj Bože Hrvatsku.

Jadna nam je s ovima.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button