Svijet

Po svemu sudeći, Biden sprema još jednu izbornu krađu u SAD-u?

Kako javljaju alternativni mediji iz SAD-a, Biden i njegova administracija pripremaju teren za potpuno gašenje zbog Covida, koje će započeti s postupnim ograničenjima poput maskiranja zaposlenika administracije sredinom rujna.

Prvi izvor, visoki dužnosnik TSA-a (Ministarstvo domovinske sigurnosti) potvrđeno i poznat redakcijama, kontaktiran je i citirao sastanak u utorak na kojem su upraviteljima TSA-a rečeno da se dovršavaju novi dopisi i politike kojima bi se ponovno implementiralo maskiranje, počevši od TSA-a i zaposlenici zračne luke kao već sredinom rujna.

Dužnosnik TSA također je rekao da će sljedeći tjedan dobiti nove smjernice o tome kako će politika eskalirati: do sredine listopada piloti, stjuardese, putnici i posjetitelji zračne luke morat će nositi maske.

Nakon što su saslušali upravitelja TSA-e, mediji su došli do pouzdanog izvora granične policije koji je također upravitelj. Ovaj izvor potvrdio je da su iste upute dane i graničnoj patroli.

Rečeno im je da nije pitanje “ako” nego “kada” će službeni broj Covida ponovno porasti i očekuju do sredine listopada povratak na politiku obveznog maskiranja koju je Bidenova administracija prethodno samo nevoljko ukinula nakon ogromnog pritiska.

Obojici zviždača rečeno je da će ovo uvođenje biti u tandemu s novom “varijantom” Covid histerije o kojoj glavni mediji pišu ovaj tjedan.

Analiza je jasna: vrijeme ovog novog uvođenja je savršeno za Bidenovu administraciju, koja se bori da zemlju vrati u civilno izvanredno stanje, čak i izvanredno stanje, kako bi dodatno podijelila i zbunila javnost i krenula naprijed s najveće miješanje u izbore u povijesti.

Po svemu sudeći, Biden sprema još jednu izbornu krađu u SAD-u, kao i prošli put.

Podsjetimo, glasački listići poštom bili su odlučujući u Bidenovoj pobjedi na prošlim izborima.

Sada znamo da su blokade i mjere zbog COVID-a bile operacija međunarodnog psihološkog rata koju su vodili Ministarstvo obrane i Pentagon.

Zemlje diljem svijeta provodile su kampanje straha u političke svrhe i kako bi potaknule eksperimentalne snimke.

Jednostavno rečeno, Duboka država postaje očajna i ponaša se kao životinja stjerana u kut.

Izvor: epoha.com / Dario Novak

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button