Ljepota i zdravlje

Sudski dokazano da je cijepljenje AstraZenecom dovelo do teškog stradavanja ljudi!

Nakon tri godine sudski dokazano da je cijepljenje AstraZenecom dovelo do teškog stradavanja ljudi!

AstraZeneca je tužena u kolektivnoj tužbi zbog tvrdnji da je njezino cjepivo uzrokovalo smrt i ozbiljne nuspojave u mnogim slučajevima. Farmaceutski div je prvi put u sudskim dokumentima priznao da njegovo cjepivo protiv covida može uzrokovati rijetku nuspojavu, a taj zaokret mogao bi otvoriti put isplati više milijuna funti odštete .

https://www.telegraph.co.uk/…/astrazeneca-admits-covid…/

Pedeset i jedna tužba podnesena je Visokom sudu, a žrtve i njihove obitelji traže odštetu procijenjenu na 100 milijuna funti. Priznanje AstraZenece – izneseno u obrani na Scottovu tužbu na Visokom sudu – i danas zvuči šokantno.

Kada gledam kako ljudi brzo zaboravljaju na tlačenja koja su nam radili, kada gledam da se danas neke političke opcije busaju u prsa, a ti isti su tražili cijepljenje svega što hoda i oduzimanje naših sloboda, išli su nam na djecu… pozivali su na zatvaranje u podrume… radi bolesti koja je opasna za stare i bolesne na razini gripe, a za mlade i zdrave tisuću puta je manje opasna od gripe. Kada sve to gledam, naivnost zaborava… poželim iako me još bole noge od Wings for Life utrke, barem neki trail u prirodi istrčati da se ispušem .

Uništili su nam generacije sportaša. Lockdownom i online nastavom srozali kvalitetu obrazovnog sustava na dno dna, zatvaranjem djece i mladih doveli do ogromnog povećanja metalnih bolesti, suicida, pretilosti… i ti isti imaju danas obraza docirati s visoka o problemima koje su oni proizveli? Uh. Mi smo od samog početka zagovarali slobodu izbora… Bili smo ismijavani i diskreditirani, jer smo stali uz narod, za našu slobodu.

U zanimljivim vremenima živimo. Čini mi se da neće proći puno, pa da ćemo opet morati u neki otpor. Ali, dobro, radit ćemo ono što moramo raditi po svojoj savjesti. Da sačuvamo naše obitelji i našu slobodu.

Marin Miletić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button