Izbor uredništva

Bidenov sin “žestoko” tulumario u Beogradu. Procurile skandalozne fotografije s prostitutkama i drogom

Privatne fotografije s prijenosnog računala Huntera Bidena, objavljene su na internetu, svjedoče o raskalašenom životu sina američkog predsjednika Joea Bidena.

Novi šok za američkog predsjednika Joe Bidena. Neprofitna organizacija Marco Polo na internetu je objavila gotovo 9000 fotografija s prijenosnog računala njegova sina Huntera Bidena, a preko osam tisuća fotografija, objavljenih na bidenlaptopmedia.com uključuju stotine slika predsjednikovog sina koji uzima drogu i upražnjava spolne odnose s prostitutkama, kao i obiteljske fotografije i svakodnevne snimke.

Fotografije uključuju 7.032 slika uglavnom iz Hunterove MacBook Pro iPhoto aplikacije, 1.832 iz sigurnosne kopije njegovog iPhonea XS, 428 ‘fotografija uživo’ (kratkih videa snimljenih na iPhoneu), 674 slike poslane u tekstualnim porukama, 579 snimaka zaslona, 40 poslanih putem WhatsAppa, i 111 drugih.

Privatne fotografije s prijenosnog računala Huntera Bidena, objavljene su na internetu, svjedoče o raskalašenom životu sina američkog predsjednika Joea Bidena.

Kako piše britanski list Daily Mail, skupina pod nazivom Marco Polo objavila je na stranici bidenlaptopmedia.com gotovo devet tisuća fotografija snimljenih između 2008. i 2019. između ostaloga na Havajima, na Kosovu, u Kini, Londonu, Parizu i Rimu.

Povezani članci

Dvije i pol godine zataškavanja

Snimka zaslona

Bombastična vijest o sadržaju prijenosnog računala Bidena mlađeg objavljena je u listopadu 2020, tri tjedna prije predsjedničkih izbora u SAD-u. Javnost je svjedočila brojnim pokušajima zataškavanja slučaja, a dvije godine kasnije novi vlasnik Twittera Elon Musk prekinuo je cenzuru i objavio prepisku pronađenu na prijenosnom računalu.

Hunter Biden poznat je ne samo po razvratnom životu, uz njega se vežu brojni skandali koji ne idu u korist ugledu njegova oca. Između ostaloga, objavljeno je kako je ucjenjivao plaćom zaposlenicu kako bi od nje iznudio seks, da je bio pod istragom za utaju poreza, a u javnost su procurile i informacije o njegovim kontaktima s kineskim špijunima kao i njegova izjava jednoj prostitutki da su mu ruski dileri ukrali računalo.

Sve fotografije koje posjeduje DailyMail.com podudaraju se s fotografijama s kopije prijenosnog računala Huntera Bidena koje su ranije nabavili, a autentičnost su potvrdili stručnjaci za cyber forenziku početkom 2021.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Bez obzira na Huntera, protiv Trumpa se podižu nove optužnice

Dok Hunter “šalabajza” naveliko oni žele uništiti Trumpa jeftinim poenima a zapravo ih svaki put dočeka još jači retern. To je kao kada Karlović servira neobranjivo ali ipak dodje retern.

Bivši američki predsjednik Donald Trump u četvrtak je, putem društvene mreže, kazao da je protiv njega podignuta optužnica, o čemu je njegove odvjetnike obavijestila administracija aktualnog predsjednika Joea Bidena.

“Korumpirana Bidenova administracija obavijestila je moje odvjetnike da je protiv mene podignuta optužnica”, napisao je Trump na svojoj platformi “Truth Social”.

Trump pretpostavlja da je do nove optužnice došlo zbog povjerljivih dokumenata koji su pronađeni na njegovom imanju na Floridi, nakon isteka predsjedničkog mandata.

Prema njegom riječima, u utorak se mora pojaviti na sudu u Miamiju, no bivši predsjednik nije pružio dokaze za napisane izjave. Reuters nije bio u mogućnosti odmah provjeriti detalje, a Trumpovi odvjetnici za sada su bez komentara.

Prethodno je protiv njega podignuta optužnica od strane okružnog tužiteljstva Manhattana zbog krivotvorenja poslovne dokumentacije u vezi s novcem isplaćenim porno zvijezdi u zamjenu za šutnju o aferi prije predsjedničke utrke 2016.godine.

Ministarstvo pravosuđa istražuje je li Donald Trump zlouporabio povjerljive dokumente koje je zadržao i nakon što je napustio ured u Bijeloj kući početkom 2021.godine.

Na sve načine pokušavaju spriječiti Trumpa da postane slijedeći predsjednik SAD-a

Na sve načine pokušavaju. Svaki put bezuspješno. Svaki takav prozirni politički napad samo mu povećava biračku bazu i dodaje snagu.

Pogotovo ovo, što se eto “slučajno” događa baš nekako prije izbora. Ono što mislimo, uvijek otvoreno kažemo: Svijet i SAD trebaju Trumpa nazad što prije.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button