Zanimljivosti

Raspudić brutalno spustio Bačiću i Jandrokoviću

Hrvatski sabor je u petak nastavio sjednicu raspravom o dvije odvojene oporbene inicijative za raspuštanjem i raspisivanjem izbora, onoj sedam klubova lijevo-liberalnih stranaka te Kluba zastupnika Mosta, a uobičajenog glasovanja nije bilo.

Mostovom Nini Raspudiću replicirao je HDZ-ov Branko Bačić govoreći: “Slušajući kolegicu Selak Raspudić i vas u proteklih 20 minuta, stječe se dojam da je došlo do modifikacije na hrvatskoj političkoj sceni u OPG Raspudić- Selak Raspudić. Obiteljsko parlamentarno gospodarstvo Raspudić – Selak Raspudić. Neki zločesti glasovi kažu da OPG znači odlaze (Božo) Petrov, (Nikola) Grmoja čime se ne bih složio poznavajući ustrajnost kada je borba na političkoj sceni”.

Znate li što je kukavičluk, upitao je Bačić Raspudića.

“Kada jedna oporbena stranka, pa bila ona i OPG, 20 minuta proziva Vladu, a pronalazi poslovničku smicalicu kako istu Vladu ne dovesti na dvoboj ovdje…”.

Marija Selak Raspudić zatražila je povredu Poslovnika.

“Razlika između OPG-a Raspudić i OPG-a HDZ-a je sljedeća: Da bismo došli u Sabor građani nas moraju izabrati, a da bi OPG HDZ vladao Hrvatskom, on će ići mimo natječaja, volje…”.

HDZ-ova Marija Jelkovac govori da Selak Raspudić omalovažava zastupnike iz HDZ-a. Među ostalim, rekla je da ovo što rade je nakaradno.

i Nino Raspudić je odgovorio Bačiću:

“Cijenim Vašu zabrinutost za političku budućnost Grmoje i Petrova kao predsjednicima stranke jer znam što ste vi radili vašim predsjednicima stranke… Kada drvo padne, svi skoče na njega. Dakle, ono što mogu garantirati da ću za 10, 20 ili 30 godina sigurno biti prijatelj s Božom Petrovom, Nikolom Grmojom. A kako ste se vi odnosili prema Ivi Sanaderu, Jadranki Kosor, Tomislavu Karamarku? Kako ćete se sutra odnositi prema Plenkoviću? To je razlika između nas…”.

Ubacio se predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

“Tako mi je žao što sada ne mogu ništa reći”, rekao je Jandroković što je nasmijalo Raspudića koji je rekao: “Jooj, pa na vas sam zaboravio. Ja o vuku…”.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button