Zanimljivosti

Dramatičan pad nataliteta i porast broja pobačaja

U pojedinim zemljama je između siječnja i travnja 2022. godine zabilježen pad nataliteta od čak 35%.Taj zabrinjavajući trend se nastavlja i u 2023. godini.

Prilog AUF1 televizije obrađuje vrlo važnu temu od koje mainstream mediji okreću glavu i prave se da ne postoji, to je prema AP rječniku postalo ne-tema.

Naime, početkom 2022. godine je uočen snažan pad broja rođenih, u Njemačkoj za 14%, u Švicarskoj za 12%, te u Austriji za 10%. Vrlo je neobična koincidencija da se ovaj pad počeo očitovati 9 mjeseci nakon početka kampanje cijepljenja sa „sigurnim i učinkovitim“ mRNA cjepivom.

Na Filipinima je između siječnja i travnja 2022. godine zabilježen pad nataliteta od čak 35%.Taj zabrinjavajući trend se nastavlja i u 2023. godini, u ožujku ove godine zabilježeno je 18% manje rođenih u Njemačkoj, a u Švicarskoj 16% manje, u odnosu na 2021. godinu.

Ako se što i pojavi u mainstreamu na ovu temu, razlozi koji se navode za takvo stanje jesu npr. vrućine (klimatske promjene), korona virus i to da ljudi odgađaju i da ne žele imati djecu.

Cijeli članak s videom možete pronaći ovdje

Izvor: Slobodni Zajedno 2.0

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button