Izbor uredništva

Marin Miletić: Izlazi van istina užasa eksperimentalne mRNA terapije!

Zviždači su u mainstream medijima izašli s podatcima: JEDNA osoba od STOTINU tretiranih mRNA eksperimentalnom kemijom s kojom su bockani ima nuspojave, mnogi – teške.

Ovo je izrekao dr. Aseem Malhotra. Pogledajte:

Pa mene zanima:

– Hoće li oni koji su ljude emocionalno ucjenjivali da se cijepe mRNA cjepivima jer je cijepljenje “izraz ljubavi” sada isto tako iz ljubavi i odgovornosti prema tisućama uništenih života tim ljudima uplatiti koji milijunčić eura kao naknadu za uništeno zdravlje?

– Hoće li Plenković, Beroš i Božinović uplatiti građanima izgubljenog zdravlja milijun eura kao mali doprinos radi svih muka?

– Koliku naknadu ti zločesti ljudi moraju isplatiti svim onima koji su radi te eksperimentalne terapije izgubili svoje najmilije?

Koja ekipa prevara

Kakvi igrači obmana i sjena. Građani Hrvatske moraju znati: čak i tamo gdje je pandemijska mafija najjača – kao u SAD-u – možete imati oazu slobode, pokazao je to guverner na Floridi DeSantis. Dakle, ili imate suverenističku vlast koja će čuvati svoj narod i micati globalističke šape Klausa Schwaba i ostalih muljatora ili imate Plenkovića koji na daljinski gospodara Bruxellesa sve, baš sve radi po nalogu.

A vjerojatno najveći razlog zašto i Plenković nije išao sa najstrožim suludim mjerama je taj da je imao u Hrvatskoj pokret OTPORA.

Ogromne prosvjede građana i 400.000 potpisa protiv njegove agende. Bez obzira što je i taj referendum na zapovjed Bruxellesa Plenković ukrao – bio mu je dovoljan znak što će se događati bude li nastavio stiskati.

Narod bira. Narod odlučuje.

Na narodu je najveća odgovornost.

Izvor: Marin Miletić/Facebook

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button