Borilački sportoviVideo

Hrgović i Zhang na službenom plakatu. Pobjednikov život više neće biti jednak!

Istog dana kad je Filip Hrgović putem konferencije za medije odlučio predstaviti svoje planove za idući meč, on je službeno najavljen od strane organizatora i to tako da je na službenim kanalima objavljen plakat meča. Meča koji će biti u sunaslovnoj ulozi na priredbi DAZN-a i Matchroom Boxinga, koju predvodi meč Dmitrija Bivola i Canela Alvareza, piše fightsite.hr

Izvor: Youtube

7. svibnja u Las Vegasu svakako će se dogoditi spektakl, a Hrgović i 38-godišnji Kinez Zhang Zhilei dobili su priliku biti dijelom istog i predstaviti se na najbolji mogući način.

“Ostavština se mora zaslužiti”, poruka je na plakatu, koja jako dobro otkriva što meč znači. Koji god boksač pobijedio, njemu će to biti onaj ključni iskorak u karijeri. Neovisno o tome hoće li pobjeda uistinu donijeti napad na titulu, jer previše je tu faktora da bismo to smatrali kao nešto sigurno, pobjednikov život više neće biti jednak kao onog trenutka kad je ušao u ring.

Scena na kojoj će se naći je jedna u ovom trenutku najvećih mogućih. Čak i veliki broj onih koji za “El Animala” i njegovog protivnika ne znaju, a kupit će prijenos zbog glavnog meča priredbe, gledat će ovaj teškaški okršaj i upoznati se s njihovim mogućnostima.

Filip Hrgović ispred sebe ima meč koji čeka dvije i pol godine, ali nije greška ako kažemo da je to meč koji čeka još od dana kad je bio jedan od najuspješnijih amatera svijeta. Meč koji pokazuje jesi li ili nisi spreman za najveće uspjehe. On tvrdi da to je, da se tako osjeća i da na taj način pristupa svojoj karijeri. Sad je vrijeme za to sve potvrditi.

Oglasio se Kinez! Ima li El Animal razloga za zabrinutost?

Pojasnio je Zhang Zhilei zašto je uopće prihvatio borbu s Hrgovićem.

‘Kad se nitko od 15 najboljih boksača svijeta nije želio boriti s Hrgovićem, rekao sam si da to moram napraviti zbog sebe i za boks. Ovo mi je najvažniji meč u karijeri i cijeli sam u njemu’, rekao je Zhang, a borbu je najavio i promotor Eddie Hearn:

‘Sviđa mi se to što će se boriti baš njih dvojica. Dugo je trebalo da netko istupi i pristane na borbu s Filipom Hrgovićem. Treba odati priznanje Zhileiju i njegovom timu jer su prihvatili ovaj izazov. Obojica su jako snažna i znaju ih pobjeda dijeli do borbe za naslov prvaka. Bit će vatreno u ringu…’

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button