Borilački sportoviVideo

Filip Hrgović dobio protivnika? Pred nama je zastrašujuća borba!

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović naporno se priprema za nove izazove u karijeri, a navodno je sve dogovoreno u vezi s njegovim idućim mečom.

Hrgovićevi promotori, braća Sauerland, objavili su kako je menadžer Luisa Ortiza prihvatio borbu s Hrgovićem, prenosi goal hr

“Hvala Jayu Jimenezu što je prihvatio izazov. Velika je to borba za IBF finalnog eliminatora”, napisala su braća na Twitteru i Instagramu.

Ako sve bude kako i tvrde, borba će se održati tek za nekoliko mjeseci jer je Ortiz ovog vikenda savladao Charlesa Martina nokautom u šestoj rundi. Kubanski teškaš za dva mjeseca će napuniti 43 godine, ali je pokazao kako je još uvijek na visokom nivou.

Charles Martin ga je, doduše, dva puta slao na pod, ali se ”King Kong” vratio i slavio protiv bivšeg prvaka u IBF-u, koji je bio u nizu od četiri pobjede.

Borba karijere

Bila bi to najveća borba Filipa Hrgovića u profesionalnom boksu. Luis Ortiz je godinama u vrhu svjetskog boksa, a danas je s 42 godine deseti teškaš svijeta. U karijeri ima 33 pobjede i tek dva poraza.

Zanimljivo, Deontay Wilder jedini je boksač koji ga je uspio pobijediti, i to čak u dvije borbe. Posljednji put 2019. godine 

I dalje bez poraza

Hrgović se već četiri godine bavi profesionalnim boksom, a trenutačno je i dalje bez poraza. U karijeri ima svih 14 pobjeda te njegovi obožavatelji jedva čekaju veliko ime u njegovoj karijeri, a Ortiz je sigurno taj.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button