Izbor uredništvaVideo

PANDEMIJSKO PROFITERSTVO U HRVATSKOJ: INDEX.HR-U DOBIT PORASLA 18 PUTA U GODINI PANDEMIJE!!!

Pandemijski promotor index.hr je 2021 godine ostvario dobit od 17 milijuna kuna u odnosu na razdoblje bez pandemije.

U godinama kada su tvrtke i poduzetnici nasilno zatvarani brutalnim lockdownom i suludim mjerama, mediji koji su čitavo vrijeme promovirali pandemijsko ludilo ostvarili su brutalne zarade.

Index, najveći promotor pandemije u Hrvatskoj u samo jednoj godini povećao je svoju dobit nevjerojatnih 18 puta. Sa skromne dobiti od 985 tisuća kuna u 2019. godini, već 2021. godine došli su do dobiti više od 17 milijuna kuna.

Dakle, pandemijski promotor index.hr je 2021 godine ostvario dobit gotovo 18 puta veću u odnosu na razdoblje bez pandemije.

Predpandemijska dobit portala index.hr 2019. godine
Pandemijska dobit 2021. godine

Index je dio jedne globalne manipulacije koja se koristi uvijek iz određenih ciljeva ali jeste li svjesni da svojim odlaskom na Index, bez obzira na to slagali se ili ne sa uređivačkom politikom, vi izravno pomažete i financirate taj iscjedak novinarstva?

Bez obzira što će u objavama biti gomila komentara kojima ćete izraziti svoj negativan stav prema njihovim objavama i tekstovima vi ih na taj način pomažete. Svaki vaš klik njihova je zarada i vidljivost. A to je ono što im treba da bi i dalje nastavili kontaminirati društvo.

Njih za vaše negativne komentare nije briga.

Oni žive na proizvodnji animoziteta . Oni žive na negativnoj energiji, na lošim vibracijama, bez obzira što oni deklarativno propagirali. Vaš bijes, njihova je hrana. Oni se hrane lošom energijom društva. Što je u društvu energija bolesnija to su ovakvi portali zdraviji i jači.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button