Izbor uredništva

Je li Index medij duboke države?

Ako je nešto bilo pozitivno u dolasku ove plandemije i sustavnog namjernog uništavanja distribucijskih lanaca i svjetske ekonomije, to je da sad jasno vidimo tko je bio na strani istine, a tko na strani zločinaca i manipulatora.

Pritom se u Hrvatskoj jedan medij posebno ističe – Index.hr. To je medij koji se posebno ističe u manipuliranju hrvatske javnosti i baš uvijek je protuhrvatski nastrojen, te je na strani zločinaca i manipulatora. Takva razina laži, manipulacija i očitog sprovođenja agende se zbilja rijetko viđa…

Ne, Index nije režimski medij, nego nešto puno gore od toga – oni su medij duboke države. To je ona “globalna kabala” koja svoja središta ima u organizacijama kao što su Svjetski Ekonomski Forum, Europska Komisija, raznim globalističkim organizacijama i „think tankovima“.

Drugim riječima, to su oni manipulatori koji su organizirali ovu covid plandemiju,oni koji vrše agresivnu LGBTIQ propagandu i rodnu ideologiju ,oni koji nam žele kroz zaštitu okoliša nametnuti nekakvu novu ”zelenu ideologiju” i sve ono što uz to ide.

Ti manipulatori funkcioniraju po principu da u svakoj državi ovladaju najčitanijim i najgledanijim medijima i onda kroz njih guraju svoju agendu. A Index je u Hrvatskoj još uvijek, nažalost, najčitaniji medij.

A njihov cilj je normalizirati nenormalno i obrnuto. Što se lijepo vidi na ove dvije slike.

Snimak zaslona

Index je dio jedne globalne manipulacije koja se koristi uvijek iz određenih ciljeva ali jeste li svjesni da svojim odlaskom na Index, bez obzira na to slagali se ili ne sa uređivačkom politikom, vi izravno pomažete i financirate taj iscjedak novinarstva?

Bez obzira što će u objavama biti gomila komentara kojima ćete izraziti svoj negativan stav prema njihovim objavama i tekstovima vi ih na taj način pomažete. Svaki vaš klik njihova je zarada i vidljivost. A to je ono što im treba da bi i dalje nastavili kontaminirati društvo.

Njih za vaše negativne komentare nije briga.

Oni žive na proizvodnji animoziteta. Oni žive na negativnoj energiji, na lošim vibracijama, bez obzira šta oni deklarativno propagirali. Vaš bijes, njihova je hrana. Oni se hrane lošom energijom društva. Što je u društvu energija bolesnija to su ovakvi portali zdraviji i jači.

Financijski izvještaj Index za 2021.godinu

Izvor:Rubni portal/logicno.com

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Rubni portalDaniel Kaić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button