Izbor uredništva

Novinari koji nas svakodnevno optužuju da širimo zarazu – ne nose maske

Ovo već postaje pravilo. Novinari koji najviše optužuju građane da ne nose maske i šire zarazu zapravo su najveći ‘antimaskeri’. Jedan od njih je i Ivan Hrstić, novinar N1 televizije i kolumnist Večernjeg lista.

Na nedavnoj pressici održanoj u tvornici Kraš, Hrstić je fotografiran kako kašlje dok na licu, naravno, nema masku. Isti taj Hrstić u kolumni pod nazivom Koliko je zapravo glup onaj koji ne nosi masku protiv korone? u Večernjaku piše:  ‘…Ako imate problema s nošenjem maski, onda je to jednostavno zato što ste glupi! I to je sad znanstveno dokazana činjenica!…’

Novinari koji nas svakodnevno optužuju da širimo zarazu – ne nose maske
www.crodex.net

I reporter N1 televizije, koja također predvodi hajku protiv građana, ima različiti ‘stajling’ ispred i iza kamere. Kad nije u kadru, masku ne nosi, ali kad se javlje s mjesta događaja, na lice navlači masku. Zatečen je na jučerašnjem prosvjedu ispred HZJZ-a.

Index.hr je još jedan od medija koji gotovo svakodnevno vrijeđa građane koji se ne žele cijepiti i optužuje ih za širenje zaraze. Prikriveni vlasnik portala i kolumnist je Matija Babić. Kako on pazi na druge i (ne)koristi masku može se uvjeriti svatko na njegovom facebook profilu. Niti na jednoj jedinoj slici, bilo u otvorenom ili zatvorenom prostoru, Babić ne nosi masku.

Izvor: crodex.net / paraf.hr

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button