Svijet

NOVA ŠOKANTNA SAZNJANJA: PCR testovi su ustvari…

Otkriveni e-mailovi otkrivaju ono što već dugo znamo, a to je da su PCR testovi korišteni tijekom pandemije Covida prevara WEF-a koju su progurale globalne elite.

Prema riječima prof. Martina Neila, u rujnu 2020. primio je anonimne e-poruke koje razotkrivaju lažnu prirodu PCR testova, koji nikada nisu bili namijenjeni otkrivanju virusa. “Neke od testnih sekvenci nalaze se u samom ljudskom genomu”, stoji u jednom od e-mailova.

Štoviše, ciklički prag kompleta za PCR testiranje bio je gotovo jednako postavljen previsoko, uzrokujući mnogo lažno pozitivnih rezultata.

Kompleti također nikada nisu bili odobreni ili certificirani za takvo testiranje.Dr. Christian Drosten, zaslužan za izum sustava probira za Covid, koristio je sekvenciranje gena u svom nacrtu sustava za testiranje na Covid, koji je bio raširen diljem svijeta.

Međutim, nikada nije izolirao virus niti mu je imao pristup. “Umjesto toga, preuzeo je sekvencu RNK virusa iz kineske baze podataka”, objašnjavaju izvješća. “Drosten je kasnije stvorio prvi komercijalno dostupan komplet za probir RT-PCR na temelju ovog genoma.”

U anonimnim e-mailovima navodi se da neke sekvence početnica dolaze iz samog ljudskog genoma, dok drugi njegovi dijelovi dolaze iz nepoznatog izvora u morskoj vodi. To znači da je testiranje na Covid bilo lažno. Cijela stvar je bila samo psy-op za usađivanje straha, paranoje i poslušnosti vladi. Novi dokazi potvrđuju da je prava istina kako ne postoji novi i smrtonosni koronavirus, niti ga je ikada bilo. Prije otprilike dvije i pol godine, kada je Neil prvi put primio ove e-mailove, bilo bi odlično vrijeme da se o njima obavijesti svijet, ali nitko to nije učinio.

Umjesto toga, moćnici su to držali u tajnosti i nastavili promicati svoju prijevaru s testiranjem na virus. Vlade su se bojale novih “valova” virusa i novih “varijanti” koje su testovi navodno otkrivali, iako nijedna od varijanti nikada nije izolirana.

Nadalje, laboratoriji koji procjenjuju rezultate testa na Covid odustali su od standardnih smjernica Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) za prepoznavanje pozitivnog rezultata testa. “Ovi dokazi ponovno su ukazali na unakrsnu reaktivnost i nespecifičnost PCR testa”, piše Rhoda Wilson za The Exposé o tome što su e-mailovi otkrili.

“Izgledalo je kao da je dizajnirano da pokupi sve što biste htjeli da otkrije.”Testovi su vjerojatno samo hvatali sezonske prehlade, što je kasnije korišteno za plašenje i prisiljavanje ljudi na “cijepljenje”, što je cijelo vrijeme bio primarni cilj.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button