Svijet

Nogometaš Monaca suspendiran zato što se nije poklonio LGBTIQPR+ kultu

Jedan dan prije nego što je svijet zapljusnula LGBTIQPRS+ propaganda dogodio se nezapamćeni sportski skandal.

Veznjak Monaca Mohamed Camara dobio je četiri utakmice suspenzije od strane francuske lige nakon što se na posljednjoj utakmici svog kluba ove sezone odbio pokloniti se LGBTIQ+ kultu.

Iz neobjašnjivog razloga 1. francuska nogometna liga (Ligue 1) odlučila je u nogomet uplesti sodomiju.

Mohamed je vjerojatno koji sat prije utakmice ušetao u svlačionicu Monaca vjerujući kako je došao igrati nogomet i zaraditi svoju plaću kao profesionalni sportaš. Tamo je zatekao dres svoga kluba s neobičnim znakom na prednjoj strani – logo s prekriženim natpisom „homofobija“. Camara je pronašao neku bijelu ljepljivu traku i prekrižio prekriženi logo s natpisom “homofobija”.

Trener Monaca Adi Hütter koji je toga dana želio biti samo nogometni trener, ali mu 2SLGBTQQIPAA+ kult to nije dozvolio, pokušao je u isto vrijeme braniti Mohamedovo pravo na izbor i izmišljeno pravo homoseksualaca da ih se štuje kao svete krave u Indiji.

Disciplinska komisija 1. francuske lige izrekla je Mohamedu po nekima preblagu kaznu – samo četiri utakmice suspenzije. Moguće da mu je kao olakotna okolnost uzeta boja kože i islamska vjeroispovijest. Pitanje je kako bi prošao bijeli muškarac na poziciji moći.

L’Equipe navodi i da bi kazna Camari trebala biti primjer za naredne nogometaše koji se ne poklone LGBTIQ+ kultu.

Izvor:popodnevnik.hr

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button