Svijet

Tisuće COVID „cjepitelja“ sada strahuju za svoje živote

Tisuće medicinskih sestara na Novom Zelandu kažu da sada strahuju za svoje živote dok se javnost počela dizati protiv cjepne histerije zbog koje su bili primorani uzeti pripravke iz injekcija tijekom plandemije.

Imena i detalji više od 12 000 cjepitelja na Novom Zelandu nedavno su procurili na internet. Curenje podataka Te Whatu Ora utjerala je medicinskim sestrama koje su davale injekcije strah od reakcije bijesne javnosti.

Jedna medicinska sestra, koja nije željela da se njezino ime koristi, rekla je da je bila šokirana kada je u petak primila e-mail od Te Whatu Ora u kojoj joj je rečeno da je njeno ime na popisu.

“Samo se brinem da će netko doći u moju kuću i prijetiti meni i mojoj djeci”, rekla je zabrinuta medicinska sestra koja misli da bi joj ljudi mogli ući u trag godinama kasnije, te želi da joj Te Whatu Ora zajamči dugoročnu sigurnost.

Medicinske sestre osjećaju se potpuno iznevjereno zbog ovoga, jer su im na obuci rekli kako će se poštivati njihova privatnost:

“Pretpostavljala sam da će njihov standard povjerljivosti i privatnosti biti na najvišoj razini. Prilično sam frustrirana zbog toga što nas nisu zaštitili.”

Sindikat Društva medicinskih sestara zastupa oko 6000 medicinskih sestara, a njegov direktor David Willis rekao je da su dobili brojne pozive svojih članova, te je izrazio zabrinutost da bi ih netko mogao napasti na ulici ili u njihovim domovima.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button