Ljepota i zdravlje

Nevjerojatno je da netko cijepi dijete za koje nema nikakve opasnosti od COVID-a

”0,04% cijepljene djece protiv COVID-a iznad 4 godine – Bogu hvala!!

Građani Republike Hrvatske nisu nasjeli na agendu interesnih skupina – odbijaju cijepiti djecu protiv COVID-a! Interesne skupine masno motiviraju navodno mnoge osobe iz različitih branši da agitiraju za cijepljenje djece iako je veća opasnost za djecu da ih udari gotovo grom nego da teško stradaju od COVID-a.

Joj, kada izgube oni svi političku zaštitu pa se klupko odmota, kada izađe sve van što skrivaju – kako će to biti zanimljivo. Sramit će ih se vlastita djeca, susjedi i rodbina će ih se sramiti. Prodati vlastite ideale, svoj obraz za šaku Judinih eura. Pih! Trobonjača, Kolarić, Đikić, Ceci i još neka ekipica su upregli sve snage uvjeravajući hrvatsku javnost da treba cijepiti djecu. Ipak, do Božića je samo 0,04% građana RH cijepilo djecu stariju od 4 godine.

Iako, mene i ta jako mala brojka plaši. Nevjerojatno je da netko cijepi dijete za koje nema nikakve opasnosti od COVID-a, koje necijepljeno gotovo jednako prenosi virus kao i cijepljeni 2x, a NITKO ne zna koje posljedice će ovo cjepivo imati po djecu u budućnosti. Djeca, mladi ljudi, sportaši, pogotovo preboljeli mogu biti potpuno mirni i živjeti svoju budućnost bez straha, ako se ne cijepe.

Rizične skupine, naši stari i bolesni, pretile osobe – svakako se savjetovati sa svojim obiteljskim liječnikom i donijeti u vlastitoj slobodi najbolju odluku za sebe nakon svih informacija. Predivno je sve ovo. Mali hrvatski narod je svojim potpisom – 400.000 građana pokazao da ima kičmu pred cijelom mašinerijom koja nas je uvjeravala da smo blesavi.

Mi NE želimo obvezno cijepljenje, mi želimo da građani budu SLOBODNI odlučivati za svoj vlastiti život, mi želimo ugasiti sulude stostruke licemjerne kriterije Stožera, mi želimo manje autokracije gospodina Premijera, a više demokracije.” napisao je saborski zastupnik Marin Miletić u svojoj objavi na Faceooku.

cijepi

Podsjećamo, postoji od 7,5 do 25 puta veća šansa da djeca razviju teški oblik komplikacija od cijepljenja u odnosu na virus Covid -19 navode u istraživanju koje je provedeno u Ujedinjenom Kraljevstvu. Rizik teškog oblika COVID-19 kod zdrave djece je oko 2 na milijun, što znači da bi cijepljenje čitave dječje populacije imalo gotovo nikakav učinak na zdravlje djece i opterećenje bolnica.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button