Ljepota i zdravlje

Bakić:Svi koji mislite cijepiti svoju djecu protiv Covid 19, zapitajte se…

Matematičar i inovator Nenad Bakić se na svom Facebook profilu osvrnuo na najavu cijepljenja djece. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

,,Svi koji imate urgentnu želju da cijepite svoju djecu, zapitajte se:

“Da je 2019. bilo izmišljeno radikalno novo mRNA cjepivo protiv gripe, bez track recorda, užurbano stavljeno na TRŽIŠTE, čije dugoročne posljedice ne znamo, koje relativno često uzrokuje miokarditis – biste li to učinili?”Uopće, koliko je ljudi 2019. cijepilo djecu protiv gripe, koja je za njih smrtonosnija od ovog virusa? Jako malo, rekao bih ispod 5%, ako ne i puno manje. Iako, čini se da agresivno zagovaraju cijepljenje djece samo domaći pandemijski marketingaši kao i inozemni agitatori (poput Nindže) koji nemaju djecu u hrvatskim školama.

Zašto je engleski agitator Nindža, ideolog najagresivnije frakcije lockdownerske sekte u RH, toliko zainteresiran za prekid školovanja (online ‘školovanje’) i cijepljenje djece u Hrvatskoj? Što on ima s time? Zašto oko sebe okuplja takvu sektu u Hrvatskoj?,, piše Bakić.

Podsjećamo, postoji od 7,5 do 25 puta veća šansa da djeca razviju teški oblik komplikacija od cijepljenja u odnosu na virus Covid -19 navode u istraživanju koje je provedeno u Ujedinjenom Kraljevstvu. Rizik teškog oblika COVID-19 kod zdrave djece je oko 2 na milijun, što znači da bi cijepljenje čitave dječje populacije imalo vrlo mali učinak na zdravlje djece i opterećenje bolnica.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button