Svijet

PUTIN UMIRE, OVAJ MJESEC JE PREKRETNICA U RATU?

Navodno je Putin odgodio prvotni termin operacije koji je trebao biti u drugoj polovici travnja i još uvijek ne želi biti operiran.

Tvrdnje su se pojavile na Telegram kanalu General SVR koji je još prije 18 mjeseci izvijestio da Putin ima rak abdomena i Parkinsonovu bolest. Pozivaju se na ”dobro upućen izvor iz Kremlja”.

– Putinu je preporučeno da se podvrgne operaciji, o čijem datumu se raspravlja i dogovara – navodi se na Telegram kanalu.

Šef ukrajinske vojne obavještajne službe kaže da rat sa Rusijom “teče tako dobro da će doći do prekretnice do sredine kolovoza. Tvrdi da će se rat okončati se do kraja godine”.

Ovo je daleko najtočnije i najoptimističnije predviđanje visokog ukrajinskog dužnosnika.

U intervjuu za Sky news, general-pukovnik Kirilo Budanov je također rekao da je “u Rusiji već u tijeku državni udar za svrgavanje Vladimira Putina. Navodno je ruski lider teško bolestan od raka”.

Budanov je točno predvidio kada će se ruska invazija dogoditi, dok su drugi u njegovoj vladi bili skeptični.

– Prekretnica će biti u drugom dijelu kolovoza. Većina aktivnih borbi biće završena do kraja ove godine. Kao rezultat toga, mi ćemo obnoviti ukrajinsku moć na svim našim teritorijem koji smo izgubili.

Planiramo vratiti pod našu kontrolu Donbas i Krim” – rekao je.

Kako kaže, ruska taktika se nije promijenila, a Rusija trpi ogromne gubitke. On je rekao da nije iznenađen neuspjesima Rusije u ratu.

– Znamo sve o našem neprijatelju. Znamo za njihove planove u trenutku kada ih naprave.

Europa vidi Rusiju kao veliku prijetnju. Oni se plaše njene agresije.

Mi se borimo protiv Rusije osam godina i možemo reći da je priča o moćnoj ruskoj vojsci mit, samo horda ljudi sa oružjem.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button