Domovina

Ćipe: Dok je tako našu Vladu činit će trgovačko-srpska koalicija.

Popis stanovništva 2021.godine je u tijeku. Svoju građansku dužnost obavio je i Stipo Mlinarić Ćipe, preko sustava e-građani. U cijelosti prenosimo objavu sa njegovog facebook profila. Što mu je čudno u pitanja, pročitajte u nastavku.

Obavio sam građansku dužnost i popisao sam se preko sustava e-građanin. Ništa bitno niti čudno do dijela gdje nisam naišao na pitanje o tome da li sam civilna žrtva rata. Čitao sam tri puta da se uvjerim da li je to stvarno istina.

Ćipe
Dok je tako našu Vladu činit će trgovačko-srpska koalicija.

Šok i nevjerica. Da li je moguće da hrvatska država pokušava saznati 2021. godine koliko je njezinih građana stradalo u krvavom obrambenom ratu od 1991.-1995. godine? Uz sav šlamperaj i tromost državnog sustava 25 godina ipak je previše i za njih.

Naravno da mi je odmah bilo jasno zbog koga se to pitanje postavlja u popisu stanovništva 2021. godine. SDSS je opet odnio pobjedu. Prvo su preko svog koalicijskog partnera HDZ-a progurali Zakon o civilnim žrtvama rata, a sada preko popisa stanovništva broje koliko će ljudi uspjeti staviti na teret hrvatskim građanima.

Stipo Mlinarić Ćipe: Ja sam poginuli vukovarski branitelj! - Biram DOBRO
Stipo Mlinarić Ćipe: Ja sam poginuli vukovarski branitelj!

Kroz taj Zakon omogućeno je i agresorima koji su napadali Republiku Hrvatsku da dobiju naknadu u visini od oko 3400 kuna. Mnogi od tih “civilnih žrtava” rata uopće ne žive u RH, ali imaju hrvatsko državljanstvo te se lako mogu putem sustava e-građanina upisati iz Srbije i samo rodbini koja živi u RH dostaviti kod i posao je obavljen.

Takvih primjera je bilo prije 10 godina na tisuće kada je u istočnoj Slavoniji na pojedinim adresama bilo prijavljeno i po desetak obitelji, a u stvarnosti je živjela jedna baka. Tada se ukazivalo na manipulaciju stvarnim brojem nacionalnih manjina koji žive u istočnoj Slavoniji ali bezuspješno.Sada je još jednostavnije manipulirati, ali to i je cilj politike SDSS-a. Dok je tako našu Vladu činit će trgovačko-srpska koalicija.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button