Domovina

MLINARIĆ: PLENKOVIĆEVA VLADA JE PONIZILA BRANITELJE

To nije dopustivo. Plenkovićeva Vlada uspjela je neutralizirati Knin kao simbol slobode i pretvoriti ga u zabavu za političare. To nije dobro i to se ne smije događati.

Masu branitelja je jučer na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja ponizila Plenkovićeva vlada. To se najbolje vidjelo u Kninu u protekle dvije godine. A i jučer smo mogli vidjeti trake. Ne možete proći bez akreditacije, a dečki koji su se borili i oslobodili Knin moraju stajati iza traka.

Od veličanstvene pobjede Hrvatske vojske i od operacije Oluja, koja slovi kao najveća kopnena operacija u Europi nakon Drugog svjetskog rata, a koja je Hrvatima donijela slobodu i probudila u hrvatskom narodu neviđeni ponos, Plenkovićeva Vlada jučer je u Kninu napravila populistički cirkus za mainstream medije i zabavni park za političare, dok je hrvatski narod, a pogotovo hrvatski branitelji, ostao iza traka i ograda.

Domovinski pokret oštro osuđuje takvo ponašanje prema hrvatskom narodu. Posebice prema onima koji su najviše zaslužni za to što danas imamo priliku slaviti pobjedu nad srpskim agresorom – a to su hrabri i požrtvovni hrvatski branitelji!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button