DomovinaZanimljivosti

Miletić:Koji je plan B? Evo odgovora…

”Koji je plan B? Pitaju me ljudi ovih dana da koji mi je plan B? Evo, želim vam svima odgovoriti i biti jasan:

NEMA plana B. Ima plan A i nema druge opcije. Ili ćemo uspjeti ili ćemo propasti. Ovo je borba za našu djecu, za naše obitelji, ovo je situacija u kojoj se borimo za očuvanje institucija demokracije, onih institucija za koje su ginuli naši očevi i majke u Domovinskom ratu. Ne, nema plana B. Imamo plan A i taj plan će uspjeti. Protiv sve sile mašinerije vladajućih, protiv svih majstora spina, protiv onih koji bi htjeli da ulice gore, protiv interesnih skupina, protiv igrača sjena i redatelja obmana. Da. Maleni smo.

Maleni smo kao Marko Babić što je bio malen u trapericama i starkama na Trpinjskoj cesti, moram upotrijebiti ovako snažnu sliku. Eto. Tako smo maleni. Ali, imamo srce veliko kao moja Učka, kao zagrebačko Sljeme i kao dalmatinski Mosor – zajedno. I gledam svu tu silu s druge strane i – smijem joj se. Ne plaše me. Potpuno sam miran. Ono, potpuno sam u miru. Tisuće mladosti, hrabrih i odvažnih očeva i majki nam se svaki dan javlja i daju nam podršku. Svi oni znaju. Nema plana B. Ima samo plan A. Ili plan A ili je sutra neizvjesno. Svi oni znaju da ovom ludilu kao da nema kraja. Svi oni vide da nam sve guraju prema djeci. I svi mi skupa znamo – nema plana B frende. Nema. Ima samo plan – A!!

A plan A je sljedeći: skupit ćemo BRDO potpisa, raspisat će referendum: UGASIT ćemo kompromitirani Stožer, ukinut ćemo COVID potvrde. I time ćemo započeti proces jačanja demokracije, gašenja Plenkovićeve autokracije. Mi vraćamo vlast narodu. Koji plan B čovječe. Samo je jedan plan. Plan A. ” napisao je Marin Miletić u svom statusu.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button