Domovina

Marin Miletić: Potpora medicinskom osoblju u borbi za njihova prava. Zanimljivo je kako je sada “pravo na izbor” problem

Danas sam došao na Zrinjevac kako bih dao potporu medicinskom osoblju u borbi protiv korupcije u zdravstvu, za bolje statuse zdravstvenih djelatnika i za pravo na izbor te za ZDRAVI RAZUM.

75% sustava čine medicinske sestre koje su tlačene i nedovoljno priznate. Prišlo mi je nekoliko liječnika. Rekli su mi da je tiranija i fašizam unutar zdravstvenog sustava. Da se događa pritisak i ucjene.

TIGROVI – nagovještaj buđenja branitelja?

Marin Miletić: Potpora medicinskom osoblju u borbi za njihova prava. Zanimljivo je kako je sada "pravo na izbor" problem
www.crodex.net

Liječnici i medicinsko osoblje shvaćaju da i cijepljeni prenose virus COVID-a, da su COVID putovnice čista ucjena vladajućih koja tjera na cijepljenje. Posebno mi je drago bilo vidjeti ovdje naše heroje Tigrove. Njih nekoliko je došlo ovdje biti s medicinskim osobljem. Meni se nekako čini da su branitelji – ključ naše slobode. Te naše momke i žene, heroje, je HDZ godinama mnoge namjerno eutanizirao.

Prvo im je slomio snagu kroz namjerno osnivanje bezbroj udruga, a onda ih je kupio proračunskim mrvicama. Heroji ne shvaćaju da su oni ne zaslužili te mrvice nego – SVE. Sve što može država dati treba dati herojima. Ali ne samo materijalno, nego čast, ponos – izgraditi sustav da ih se poštuje kao što Amerikanci poštuju svoje veterane. Zato pozdravljam dolazak branitelja na ovaj prosvjed.

Borba se nastavlja. Za djecu našu, mlade naše, za naš narod. A Beroš i ekipica bi trebali razmisliti hoće li tlačenje zdravstvenih radnika dovesti do toga da uskoro nećemo imati Hrvata i Hrvatica koji će raditi kod nas u sustavu. Katastrofa. Medicinske sestre, tehničari, liječnici odlaze iz naše države, a za to su jedini krivci oni kod kojih su škare i sukno – HDZ i njegovi satelitići.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button