Domovina

Dvije Hrvatske, ona kojoj ja pripadam je čvrsto uz mladost BBB-a u Ateni

Ako netko misli da sam mogao šutjeti na nepravdu, ogromnu nepravdu koja je učinjena BBB u Ateni u organiziranoj sačekuši, opsjenama policije koja ne uhićuje niti jednog Grka kao da su momci mlatili se sami sa sobom, u situaciji u kojoj je izašlo toliko laži u pokušaju da se sotonizira BBB – prevario se.

Užasnut sam s činjenicom kako se jedan mali dio hrvatskog društva, onaj koji sebi voli tepati naprednjaštvo, otvorenost, brigu za ugrožene, manjine, LGBTQ, strance i slično – tako lako odrekao hrvatske djece, hrvatske mladeži od 18, 19,20 godina, piše Marin Miletić

Ova mladež iz BBB-a je ipak simbol svega onoga što oni valjda mrze ili barem ne poštuju: domoljublje, neustrašivost, mangupstvo i vjera.

Taj dio ustvari isključive ekipe koja je tolerantna jedino prema svojim istomišljenicima – je čvrsto od prvog dana branio hrvatske građane uhićene u priči Konga pod najtežim i gnjusnim optužbama trgovine djecom. Iako je svakome tko je ušao dublje u materiju jasno da je u tom slučaju sigurno prekršeno nekoliko zakona, da su pronađene rupe kroz koje su dotični provukli svoje nakane… javnost je bila bombardirana srcedrapateljskim pričama, preko medija su nekim njihovim šmrkovima jednostranosti lijevane informacije koje su imale zadatak oblikovati javno mnijenje.

U predstavu su bili uključeni svi: vrh države, posebno Plenković i Grlić-Radman, stranka Možemo i ostale globalističke woke opcije. Mi koji smo pokušali ukazati na užas trgovine djecom, sve zavrzlazme oko Konga i tih procesa – bili smo medijski etiketirani, u orkestriranom napadu difamirani samo jer smo stali u obranu – nevine djece. Oni su pokrenuli najveće diplomatske ofenzive da vrate građane i da budu oslobođeni i da skriveno pod tepihom ostane sve što treba biti skriveno.

Kada danas ponovno stajem u obranu hrvatske mladosti, golobradih mladića koji su neki tek prošlog ljeta postigli punoljetnost, a mnogi nisu prošli starost studenta druge godine faksa – opet ista ona ekipa koja je branila srcem, dušom i novčanikom zambijsku ekipu – zgraža se da ja kao saborski zastupnik branim huligane. Notorna laž. Ja ne mogu podržavati po svom habitusu paljenje i lom i uvijek sam se zalagao za demokraciju jer vjerujem u metanoiu našeg naroda.

Baš vjerujem da će se narod promijeniti, progledati i probuditi.

Ali, ako netko misli da sam mogao šutjeti na nepravdu, ogromnu nepravdu koja je učinjena BBB u Ateni u organiziranoj sačekuši, opsjenama policije koja ne uhićuje niti jednog Grka kao da su momci mlatili se sami sa sobom, u situaciji u kojoj je izašlo toliko laži u pokušaju da se sotonizira BBB – prevario se.

Da sam kalkulirao, šutio bih kao ogromna većina i čekao rasplet svega. Ali, nikada ja nisam bio od onih koji proračunavaju. Mene zanima samo – istina! Pravda i istina. Tako sam se borio za svoje Riječane u slučaju Škalamere, tako sam se borio u Saboru za Torcu kada je policija po njima pucala na autoputu. Tako sam se borio od prvog dana protiv mafije oko plandemije. Tako se sada borim za ove momke.

Stvar je vrlo jednostavna:

Momci su hrvatski građani! Država im MORA osigurati svu pravnu, financijsku, savjetodavnu, diplomatsku pomoć. Mora im pomoći da svi NEVINI odmah budu pušteni iz grčkih zloglasnih zatvora. A ako je netko ipak teško sagriješio (što za sada NEMAMO nikakve dokaze i informacije), neka završe sudski postupak i tu našu mladost vratimo u Hrvatsku na izdržavanje kazne.

Kada bih htio biti ironičan mogao bih reći da su ovo mladci od 18,19, 20 godina koji su ipak djeca Dinama i Hrvatske, momci koji su se iskazali stotine puta u najtežim situacijama potresa i drugih nepogoda. Preglasni su, srčani, hrabri i mangupski satkani za medije i dio woke političke scene. Koji ipak zagovaraju dečke lakiranih noktića i u mentalnoj sferi valjda promišljanja promjene spola.

Ova pak ekipa pripada onoj sorti muškaraca koji će ponovno, daj Bog nikada ne trebalo, stati na branik Domovine i položiti život za našu slobodu. Dok ova druga ekipa bi bježala po hodnicima Bruxellesa, učlanili bi se u neku novu Münchensku bojnu, ali bi kada rat prođe opet pametovali svima i objašnjavali što bi trebalo i kako bi trebalo. Licemjeri jedni uplašeni. Ostavite naše dečke na miru, ako im već radi vaše zloće ne želite pomoći.

Podrška BBB u Ateni!

Sloboda navijačima!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button