Domovina

Kako je Ante Prkačin u Saboru razotkrio laži i klevete o Hrvatima iz II.svjetskog rata o logoru za djecu u NDH

Saborski zastupnik Ante Prkačin iskoristio je svojih pet minuta u slobodnom govoru kako bi nastavio govoriti na temu “antifašista”, Tita, NDH i ostalih tema koje se tiču hrvatske povijesti, a kako bi razotkrio laži i klevete koje se do dan danas ponavljaju i to, kako on sam reče, od strane hrvatskih ljevičara koji se još nisu odmaknuli od komunističko – jugoslavenskih – partizanskih falsifikata i laži.

Zastupnik Prkačin je istaknuo na samom početku svog govora kako bi htio ilustrirati ono što je govorio proteklih deset dana o komunističko – jugoslavensko – partizanskim lažima pa je pokazao fotografiju djece u logorima iz vremena NDH za koju je posebno istaknuo da je ta fotografija nastala u Srbiji, a naročito plodno tlo našla je u Sisku kod već spomenute sisačke gradonačelnice.

“Godine 2017. Ikić Baniček je predložila, odnosno Gradsko vijeće koje ima pod kontrolom, da imenuju park ‘Dijana Budisavljević’. Ta Diana Budisavljević zaista se trudila da pomogne djeci s Kozare, bez obzira na to kome su ona pripadala. Uspijevala je to i to u suradnji s NDH.” – komentirao je zastupnik Prkačin.

Nakon par povijesnih činjenica, zastupnik Prkačin je ponovno spomenuo prijedlog Ikić Baniček i njeno imenovanje parka.

“To je prljava podvala nacionalnih izdajnika u što se, nažalost, hrvatska ljevica pretvara. To me posebno pogađa.

U svojoj duši imam lijevih elemenata koliko hoćete. Često puta kažem da sam lijevi nacionalist i zato ljevica nikako da postane hrvatska ljevica” – zaključio je zastupnik Prkačin, a prenosi direktno.hr

Marin Miletić (MOST) – o inflaciji

U drugom dijelu ovog video zapisa je slobodan govor saborskog zastupnike Miletića koji je iskoristio svojih pet minuta kako bi progovorio o ogromnoj inflaciji koja se trenutno događa u R. Hrvatskoj.

Zastupnik Miletić je na početku svog govora nabrojao neke proizvode koji se mogu kupiti u dućanima te je usporedio njihove cijene prije ove krize u kojoj smo se našli i danas. Zastupnik Miletić se pitao osjeća li Vlada Republike Hrvatske odgovornost za inflaciju zbog silno utučenih milijardi u gospodarstvo, demografski slom, iseljavanje mladih i krizu energenata. “Naravno da ne osjeća.” – zaključio je zastupnik Miletić.

Miletić je također istaknuo kao za ovu krizu nije samo kriv rat između Rusije i Ukrajini, već ima i puno drugih čimbenika na koje su oni kao stranka upozoravali još prije, a jedan od njih je prekomjerno zatvaranje ljudi u prethodne dvije godine.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button