Izbor uredništva

Tko su tri ”mumije” iz redova HDZ-a?

Pogledajte repliku koju je Nikola Grmoja u Hrvatskom saboru uputio ”zastupnici” dijaspore Zdravki Bušić koja zajedno sa ostala dva zastupnika ”dijaspore” ne žele ustati protiv diskriminacije Hrvata u BiH.

Hrvati iz BiH mogu neometano ući u Njemačku, Švicarsku i sl. bez ikakvih potvrda i ograničenja, dok to nije slučaj za ulazak/boravak u Hrvatskoj na dulje od 12 sati.

Zašto matična Domovina diskriminira svoje sunarodnjake iz BiH? Je li ovo odraz bratske i bezrezervne podrške Vlade Republika Hrvatske Hrvatima u BiH?

Hercegovina već danima slobodno diše kada je u pitanju virus. U dvije županije – ZHŽ i HNŽ je jedno novozaraženo. Međutim, četveročlana obitelj iz Mostara ili Širokog Brijega ne može na dva dana u Hrvatsku, u jeku turističke sezone, bez da izdvoji 120 KM za testiranje.
Zanimljivo je da zastupnici dijaspore u Saboru ne misle da je to diskriminacija, i služe Plenkovićevoj Vladi, a ne narodu koji ih je birao.

Vlada RH, g. Plenković i „bratskoj“ stranci i tri ”mumije” iz 11. izborne jedinice su i ovaj put pokazali što uistinu misle o Hrvatima iz BiH. Pokazali su i pokazuju pravo lice!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button